Άκαρπες οι προσπάθειες των Αρχών να εντοπίσουν τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης

07:39 3/1/2017 - Πηγή: iPop

Μεγάλη επιχείρηση της τουρκικής Αστυνομίας στη συνοικία Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολης έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να εντοπιστεί ο μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο club Reina λίγο πριν μπει το 2017.

Ωστόσο, η επιχείρηση των Αρχών αποδείχθηκε άκαρπη.

Ειδικότερα, η τουρκική Αστυνομία προχώρησε σε επιδρομή σε σπίτι, ενώ στην ευρύτερη περιοχή οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν ξεχυθεί στους δρόμους συνδράμοντας στην επιχείρηση.

Το

Associated Press μετέδωσε ότι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, χωρίς να υπάρχουν συλλήψεις. Απ’ την άλλη, τα τουρκικά media έκαναν λόγο για μια σύλληψη, χωρίς, όμως, να υπάρχει σύνδεση με την επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκαν 39 άτομα. Το πρακτορείο Dogan σημείωσε ότι στην επιχείρηση συμμετείχε κι ένα ελικόπτερο από αέρος.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης νωρίτερα είχε δηλώσει πως η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ο δράστης της επίθεσης ψάχνει ταξί μετά το αιματοκύλισμα:

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον δράστη να ψάχνει για ταξί μετά την επίθεση στο club.

Αφού μπαίνει στο ταξί, διαπληκτίζεται με τον οδηγό και τελικά τον βλέπουμε να κατεβαίνει για να πάρει άλλο ταξί.

Ένα ακόμα video δόθηκε στη δημοσιότητα που δείχνει τον δράστη να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του ενώ κάνει βόλτες στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης λίγες ώρες πριν την επίθεση.

Επικοινωνία Παυλόπουλου- Ερντογάν

Ο Προκόπιος Παυλόπουλος είχε αργά το βράδυ της Δευτέρας τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του ιδίου και του ελληνικού λαού για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τον τουρκικό λαό και ιδιαίτερα προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τον κ. Ερντογάν ότι «στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία. Όλως αντιθέτως η Ελλάδα, όπως και οι λοιποί εταίροι στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπαρίστανται ειλικρινώς και εμπράκτως για να εξουδετερωθεί κάθε μορφής τρομοκρατία και πρωτίστως η βάρβαρη τζιχαντιστική τρομοκρατία που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

The post Άκαρπες οι προσπάθειες των Αρχών να εντοπίσουν τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα