Αυξάνονται τα θύματα του ιού της γρίπης στην Ελλάδα

18:06 29/1/2016 - Πηγή: iPop

Υπό τον πανικό του ιού της γρίπης ζει πλέον η χώρα μας. Δύο ακόμα θάνατοι από το φονικό αυτό ιό σημειώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iPop.gr, μια 64χρονη, η οποία είχε μολυνθεί από τον ιό της γρίπης H1N1 απεβίωσε στο νοσοκομείο της Καβάλας στις 27 Ιανουαρίου.

Η γυναίκα, νοσηλεύονταν αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία της Πνευμονολογική Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία της.

Σύμφωνα

με δηλώσεις του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Χρήστου Παπαδόπουλου: «Η άτυχη γυναίκα η οποία τελικά επιβίωσε είχε προσβληθεί από ανάλογο στέλεχος του ιού της γρίπης Η1Ν1 με αυτόν της πανδημίας που είχε δώσει αρκετούς θανάτους το 2010 και το 2011».

Νέο θύμα και στη Σύρο

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το cyclades24.gr ο 55χρονος συριανός, ο οποίος πριν από 10 περίπου ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος αρχικά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του νησιού με πνευμονία, μεταφέρθηκε λίγα εικοσιτετράωρα πριν το θάνατο του σε Νοσοκομείο της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε σε κώμα και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

The post Αυξάνονται τα θύματα του ιού της γρίπης στην Ελλάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα