Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κάνεις τον έρωτα να παραμείνει στη σχέση σου

16:29 13/12/2020 - Πηγή: iPop

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της ζωής μας. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και στην αρχή, χωρίς κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο, αποφασίζει το “αγγελάκι” του έρωτα να πετάξει το βέλος του και εκ τότε θεωρείσαι κεραυνοβολημένη. Αν είσαι από τους τυχερούς, ακόμα ένα βέλος θα έχει βρει και τον παρτενέρ σου και το επόμενο διάστημα θα έχεις μία ανεπανάληπτη ένταση να κυριαρχεί στη ζωή σου. Αφού σμίξετε και είστε αυτό που λέμε ο ένας για τον άλλο, υπάρχει ένα και μόνο πράγμα που μένει… Πώς να κάνετε τον έρωτα να παραμείνει στη σχέση σας!

Πώς να κάνεις τον έρωτα να παραμείνει στη σχέση σου

Το να είσαι ερωτευμένη είναι εύκολο, αβίαστο και σε κατακλύζει για το πρώτο χρονικό διάστημα. Το να παραμείνεις ερωτευμένη, όμως, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, αποτελεί ένα κράμα πραγμάτων και ουσιαστική “δουλειά” και από τους δύο.

Όλοι έχουμε κάνει σχέσεις και σχέσεις, άλλες κακές, άλλες μέτριες και άλλες τόσο καλές που είτε καταφέραμε να τις κρατήσουμε είτε δε καταλάβαμε ποτέ γιατί τις χάσαμε. Οι περιπτώσεις ποικίλλουν και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ποικιλομορφία του ανθρώπινου είδους και οι διαφορετικές προσωπικότητες που το διακατέχουν. Δεν είναι κακό να μην ταιριάζεις με τον άνθρωπο που επέλεξες, ίσα ίσα που είναι το πιο κατανοητό των περιπτώσεων. Τι κάνεις όμως αν δεν είναι αυτή η περίπτωση; Αν ήταν για σένα και ήσουν για εκείνον και απλά κάποια στιγμή εξατμίστηκε ο έρωτας και χάθηκε κάπου χωρίς να το καταλάβετε;

Unsplash/ Matheus Ferrero

Η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις, το στρες, η δουλειά και άλλα πολλά, έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί ως υπέροχες δικαιολογίες για όλα αυτά που χάσαμε. Σίγουρα υπάρχουν και παίζουν το ρόλο τους, όμως, δεν φταίνε αυτά για την τροπή που πήρε τελικά η σχέση σου. Φταίει ο χρόνος που δεν παραχωρήσατε ο ένας στον άλλο. Η σχέση πρέπει να έχει γερά θεμέλια, να υπάρχει εμπιστοσύνη και επικοινωνία. Να περπατάτε μαζί αλλά και χώρια. Αν χάσεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση σου, τότε έχασες το ένα από τα δύο άτομα που χρειάζονται για να τη δομήσουν.

Σε καθημερινή βάση πρέπει από επιλογή σας να περνάτε χρόνο μαζί, ποιοτικό χρόνο μαζί. Είτε κάνοντας πράγματα εκτός σπιτιού, είτε επιλέγοντας να παίξετε ένα επιτραπέζιο στον καναπέ ακούγοντας μουσική. Βρείτε κάτι που απολαμβάνετε και οι δύο, εκτός από αυτά που απολαμβάνει ο κάθε ένας ξεχωριστά. Βάλτε νέα πράγματα στη ζωή σας και διατηρήστε το ενδιαφέρον αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Unsplash/ Toa Heftiba

Ακόμα πιο σημαντικό είναι να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας. Να εκφράζετε τις ανάγκες σας και να μην περιμένετε από τον άλλο να τις μαντέψει. Να είστε προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες και να τις ξεπερνάτε μαζί, γιατί ποτέ δε θα είναι όλα ρόδινα. Να διατηρείτε την επαφή, τον έρωτα, το πάθος και στις δυσκολίες να παραμένετε μαζί.

Έτσι θα κάνεις τον έρωτα να παραμείνει στη σχέση σου ή μάλλον θα κάνετε, γιατί η σχέση μόνο με τον ένα να προσπαθεί δεν είναι σχέση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κάνεις τον έρωτα να παραμείνει στη σχέση σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα