Αυτός είναι ο «Μαχητής» που θα αποχωρήσει από το Survivor! Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου!

10:51 2/5/2017 - Πηγή: iPop

Ούτε 24 ώρες από την προβολή του επεισοδίου με την ασυλία και το συμβούλιο των Μαχητών και ήδη ξεκίνησαν οι διαρροές για το ποιος είναι ο «Μαχητής» που θα αποχωρήσει από το Survivor! Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου!

Στο χθεσινό επεισόδιο (01/05) του survivor, oι Μαχητές έχασαν το έπαθλο για ασυλία με αποτέλεσμα να κληθούν να διώξουν έναν παίκτη τους. Να θυμίσουμε πως την ατομική ασυλία κέρδισαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας,

ο Ορέστης Τσάνγκ και η Ελισάβετ!

Ποιος είναι, όμως, ο παίκτης που σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές είναια υτός που θα αποχωρισει; Με βάση πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor φαίνεται πως είναι ο Ορέστης, ενώ ο Γιάννης πήρε τις περισσότερες ψήφους για να μείνει.

To trailer:

Τα επεισόδια δεν σταματούν να κεντρίζουντ ο ενδιαφέρον του κοινού και κάθε trailer δίνει όλο και πιο ιντριγκαδόρικες στιγμές. Στο trailer του επεισοδίου της Τρίτης, βλέπουμε τον Γιάννη Σπαλιάρα να δηλώνει «Είμαι έτοιμος και να μείνω και να φύγω» και τον βλέπουμε να παίρνει το πιάτο του και να αποχωρεί από την καλύβα των Μαχητών, ενώ ο Ορέστης Τσανγκ κάθεται μόνος στην κούνια και εμφανίζεται προβληματισμένος.

Στο μεταξύ, ο Bo δηλώνει πως «το περίμενα ακριβώς έτσι το συμβούλιο» και, λίγο αργότερα, τον βλέπουμε να γελάει μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα κορίτσια των Μαχητών.

Δείτε το trailer…

The post Αυτός είναι ο «Μαχητής» που θα αποχωρήσει από το Survivor! Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα