Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks

18:12 7/9/2020 - Πηγή: iPop

Αποχώρησε οικειοθελώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks, κάτι που φημολογούνταν εδώ και ώρες στο διαδίκτυο, αλλά επιβεβαίωσε κι η ίδια στο Instagram

Η ίδια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αποχώρησή της, ενώ ανέβασε κι ένα βιντεάκι, εξηγώντας τον λόγο της αποχώρησής της από τον 4ο κύκλο του My Style Rocks.

Ωστόσο, γιατί αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

από το My Style Rocks; 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τόνισε ότι τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, σταμάτησαν τα γυρίσματα και έφυγε οικειοθελώς.

«Αποχώρησα από το My Style Rocks, το Σάββατο το μεσημέρι με δική μου πρωτοβουλία. Δεν είναι κάποιο τρικ της παραγωγής. Ένιωσα ότι δεν με σέβονται» είπε στην αρχή του 16λεπτου βίντεο στο οποίο παρέθεσε τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά.

«Βγήκα εκτός ορίων πολλές φορές. Είπα έως εδώ και αποχώρησα… Ακούστηκε ένα άι στο διά@λ@… Και ναι το είπα» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

View this post on Instagram

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on Sep 7, 2020 at 3:41am PDT

Η νέα παίκτρια στο My Style Rocks

Η Τζένη Γεωργιάδου είναι 39 ετών, ζει στη Σουηδία και ασχολείται με τη διακόσμηση βιτρινών. Έρχεται συγκεκριμένα από τη Στοκχόλμη μόνο για το… My Style Rocks. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα 14 της χρόνια, ενώ η μόδα και το styling, της κέντρισαν το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία.

Είναι κατά του body shaming και θεωρεί πως η μόδα συνδέεται στενά με την ψυχολογία της γυναίκας. Το μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει art direction και costume design σε ελληνικά μουσικά βίντεο clip, γιατί αγαπάει την ελληνική μουσική αλλά και γιατί θεωρεί ότι από αυτό τον χώρο λείπει η γυναικεία αισθητική.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, ασχολείται και με το hair styling. Στο My Style Rocks έρχεται να αποδείξει, όπως δηλώνει, πως μια γυναίκα σε όποια ηλικία και να είναι δεν θα πρέπει να φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ και την εμφάνισή της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Η φαντασμαγορική επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks

Το άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα