Αυτοί είναι οι επαγγελματίες που ερωτοτροπούν στο γραφείο

12:31 13/4/2014 - Πηγή: iPop

Αν είσαι τυχερός και έχεις δουλειά, θα έχεις καταλάβει από πρώτο χέρι πως το μεγαλύτερο ποσοστό της ημέρας σου, το περνάς μέσα στο γραφείο και πως πιο πολύ βλέπεις την Μαρία του διπλανού γραφείου παρά τον κολλητό σου τον Μητσάρα που παίζεται μαζί μπάλα. Όπως είναι λογικό λοιπόν, φλερτάρεις κυρίως στο χώρο εργασίας σου! Λογικό!

Πάνω σ’ αυτή τη σκέψη στηρίχθηκε και μία έρευνα η οποία διεξάχθηκε στην Αμερική. Η έρευνα λοιπόν, έγινε σ’ ένα δείγμα που ξεπερνούσε τα 42.000 άτομα και αποκάλυψε πράγματα που όλοι πάνω κάτω υποψιαζόμασταν αλλά τώρα τα έχουμε και επίσημα καταγεγραμμένα!

Από

την έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον 3 στους 10 συνάδελφοι έχουν γνωριστεί, ερωτευτεί και κάνει σεξ στην εργασία τους. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον οι μισοί (50%) έχουν φλερτάρει κάποιον ή κάποια συνάδελφο τους, μέσα στη δουλειά. Σαν χώρο που προτιμούν να κάνουν σεξ οι συνάδελφοι μεταξύ τους στην εργασία τους την πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι τουαλέτες, ακολουθούν οι αποθήκες, το ασανσέρ, το κλιμακοστάσιο και τέλος τα ίδια τα γραφεία τους εφόσον οι υπόλοιποι έχουν σχολάσει, ή τα γραφεία είναι κλειστά.

Η ίδια έρευνα όμως ξεχώρισε και 10 επαγγέλματα που οι συνάδελφοι μεταξύ τους αναπτύσσουν “στενές σχέσεις”, ή τουλάχιστον το φλερτ κυριαρχεί στη δουλειά τους.

Ποιοι είναι λοιπόν οι επαγγελματίες που ερωτοτροπούν στο γραφείο;Καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές)ΣεφΔημοσιογράφοιΥπάλληλοι ΧρηματιστηρίουΥπάλληλοι καθαριότητας και ΣεκιούριτιΜπάρμεν, μπαργούμεν και σερβιτόροιΓιατροί και νοσοκόμοιΔιευθυντές τροφίμωνΔιαχειριστές βάσης δεδομένων και τεχνικοί υπολογιστώνΔιακοσμητές

The post Αυτοί είναι οι επαγγελματίες που ερωτοτροπούν στο γραφείο appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα