Αυτοάμυνα η σωτήρια- Κινήσεις που θα μπορούν να σου σώσουν την ζωή

10:26 21/11/2016 - Πηγή: iPop

Στην εποχή που ζούμε δεν αρκεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να είσαι σε επιφυλακή εάν δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις την μοιραία στιγμή. Εάν δεν γνωρίζεις πώς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε περίπτωση που απειληθεί η ζωή σου, το να είσαι απλά σε επιφυλακή δεν θα σου προσφέρει κάτι.

Επειδή εμείς εδώ στο iPop.gr το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό, σου έχουμε μερικές κινήσεις αυτοάμυνας που μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες για σένα.

Σημειώνεται ότι οι παρακάτω συμβουλές είναι απ’ τον Πανεπιστήμιο του Oregon.

Γύρισέ του το δάχτυλο.
Γυρνώντας το δάχτυλο του δράστη προς τα πίσω, θα του προκαλέσεις μεγάλο πόνο κι ενδεχομένως να αποκτήσεις χρόνο για να ξεφύγεις.Η κλασική κίνηση με τα δάχτυλα στα μάτια. Εάν ο δράστης επιχειρήσει να σε πιάσει απ’ τον λαιμό, πάρε γρήγορα τα χέρια σου και πίεσέ τα στα μάτια του. Αυτή η κίνηση θα τον ακινητοποιήσει για λίγα λεπτά.Πιάσε τον δράστη απ’ τα μαλλιά και φέρε το κεφάλι του στο ύψος του ποδιού σου, ώστε να μπορέσεις να του ρίξεις μια δυνατή γονατιά στο πρόσωπο.Εάν το χέρι του δράση έχει περικυκλώσει τον λαιμό σου, δάγκωσε το δέρμα σου με όση περισσότερη δύναμη έχεις.Και για το τέλος η κλασική γονατιά στα γεννητικά όργανα. Η πιο κλασική αλλά και αποτελεσματική μέθοδος είναι η κλωτσιά στα γεννητικά όργανα.

The post Αυτοάμυνα η σωτήρια- Κινήσεις που θα μπορούν να σου σώσουν την ζωή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα