Αυτό το app θα σε κάνει πιο έξυπνο!

11:04 10/11/2014 - Πηγή: iPop

Οι εφαρμογές σε κινητά, tablet και λάπτοπ είναι χιλιάδες. Η χωρητικότητα της συσκευής σου ελάχιστη. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τις καλύτερες! Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να ασκήσεις το μυαλό σου, όμως, αυτό το app θα σε κάνει πιο έξυπνο! Ονομάζεται “NYTimes Crosswords”.
Η τεχνολογία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και σου δίνει τη δυνατότητα, εκτός από το να ψυχαγωγηθείς και να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου, να τονώσεις παράλληλα και τις ικανότητες

του εγκεφάλου σου. Δεν είναι φοβερό; Έτσι θα μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης απώλειας μνήμης, θα βελτιώσεις τη νοητική σου ικανότητα και θα ενισχύσεις τα νεύρα του εγκεφάλου σου. Επιπλέον, θα μάθεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το καταφέρεις αυτό, να τονώσεις το μυαλό σου, αλλά και να βελτιώσεις τη νοημοσύνη σου, είναι τα σταυρόλεξα. Και, όπως προαναφέραμε, στις μέρες μας, που η τεχνολογία είναι παντού στην καθημερινότητα μας, δε θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε στα κλασσικά σταυρόλεξα του περιπτέρου. Η NYTimes μας σκέφτηκε και αφού έγινε διάσημη και για τα πολύ δύσκολα κυριακάτικα σταυρόλεξα της, δημιούργησε μία εφαρμογή με αυτά τα σταυρόλεξα (σου επιτρέπει δηλαδή να λύσεις τα σταυρόλεξα τα οποία δημοσιεύονται καθημερινά στην εφημερίδα). Όλα αυτά βέβαια μόνο αν είσαι κάτοχος Apple συσκευής. Εάν είσαι συνδρομητής, μπορείς να λύσεις ακόμα και παζλ του αύριο, σήμερα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι δωρεάν για να τη κατεβάσεις. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, μπορείς να αγοράσεις μια συνδρομή για να συνεχίσεις να λύνεις σταυρόλεξα.

Βρες την εφαρμογή, ΕΔΩ!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Αυτό το app θα σε κάνει πιο έξυπνο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα