«Αυτή είναι η ζωή μου κάθε μέρα, κάθε νύχτα»: Η Bella Hadid μοιράστηκε τη δική της αλήθεια για την ψυχική της υγεία μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση

11:00 10/11/2021 - Πηγή: iPop

Ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες όπου φαίνεται να είναι με δάκρυα στα μάτια, το μοντέλο μίλησε για το γεγονός ότι τα social media δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αναφέρθηκε ανοιχτά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με την ψυχική της υγεία. Η ανάρτηση της Bella Hadid για την αγχώδη διαταραχή και την κατάθλιψη ήταν μια δυνατή εξομολόγηση που ήρθε μετά τα λόγια της Willow Smith, η οποία μίλησε για το γεγονός ότι προσπαθεί

να είναι όσο πιο αυθεντική γίνεται, σε μια κοινωνία όπου πολλοί δεν έχουν την ευκαιρία να είναι ο εαυτός τους, χωρίς να τους αμφισβητούν.

Χωρίς να φοβάται να δείξει την αλήθεια στους εκατομμύρια followers της, η Bella Hadid ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της, όπου φαίνεται με δάκρυα στα μάτια, και θέλησε να μιλήσει για την δική της αλήθεια.

Όπως έγραψε, μερικές φορές το μόνο που πρέπει ν’ ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. «Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμικές και μοιάζουν με τρενάκι που όλο συναντά εμπόδια… Έχουν σκαμπανεβάσματα. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, και το τρενάκι σταματά κάποια στιγμή», είπε και στη συνέχεια εξήγησε ότι εάν περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και καταλάβεις το τραύμα σου, τις χαρές και τη ρουτίνα σου, θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τον πόνο σου και να τον διαχειριστείς.

Η ανάρτηση της Bella Hadid:

«Willow Smith αγαπώ εσένα και τα λόγια σου. Με κάνουν να αισθάνομαι λιγότερο μόνη και γι’ αυτό ήθελα να κάνω αυτό το post. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου εδώ και μερικά χρόνια. Τα social media δεν είναι αληθινά. Όλοι εσείς που δίνετε τις μάχες σας, σας παρακαλώ να το θυμάστε αυτό. Μερικές φορές, το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι πως δεν είσαι μόνος. Σας το λέω εγώ λοιπόν, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω.

Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμικές και μοιάζουν με τρενάκι που όλο συναντά εμπόδια… Έχουν σκαμπανεβάσματα. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, και το τρενάκι σταματά κάποια στιγμή. (Υπάρχει πάντα χώρος για να ξαναξεκινήσει, αλλά για εμένα, το ότι γνωρίζω πως η κατάσταση θα βελτιωθεί σε κάποιο επίπεδο ακόμη κι αν πάρει μέρες, εβδομάδες ή μήνες, είναι καλό). Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω, αλλά έχω περάσει αρκετά breakdowns και burnouts για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος για να καταλάβεις το τραύμα σου, τα ευαίσθητα σημεία, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς πάντα να καταλάβεις καλύτερα τον πόνο σου και το πώς θα τον διαχειριστείς.

Μόνο αυτό μπορείς να ζητάς από τον εαυτό σου. Τέλος πάντων. Δεν είμαι σίγουρη γατί, αλλά γίνεται όλο και δυσκολότερο το να μη μοιραστώ την αλήθεια μου εδώ πέρα. Σας ευχαριστώ που με βλέπετε και ευχαριστώ που με ακούτε. Σας αγαπώ».

View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Αυτή είναι η ζωή μου κάθε μέρα, κάθε νύχτα»: Η Bella Hadid μοιράστηκε τη δική της αλήθεια για την ψυχική της υγεία μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Bella Hadid,afti, Bella Hadid