Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Kristen Stewart ως Πριγκίπισσα Diana- Απίστευτη ομοιότητα!

19:59 27/1/2021 - Πηγή: iPop

Η ταινία Spencer είναι στα σκαριά και αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες -που ελπίζουμε τότε να λειτουργούν κανονικά- το Φθινόπωρο του 2021. Τώρα, όμως, η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της Kristen Stewart ως Πριγκίπισσα Diana και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι εκτός απ’ το ότι μοιάζει με την Πριγκίπισσα, η Kristen στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

έχει μια καταπληκτική ομοιότητα και με την Emma Corrin, την ηθοποιό που ενσαρκώνει την Diana στο The Crown. Αυτό βέβαια μπορεί πολύ απλά να σημαίνει ότι και δύο μεταμορφώσεις είναι άκρως πετυχημένες!

Στη φωτογραφία, βλέπουμε την ηθοποιό να φορά ένα μαύρο καπέλο με δίχτυ και ένα κόκκινο παλτό καθώς κοιτάζει έξω από το παράθυρο.

Οι φανς του Royal Fashion θα καταλάβουν αμέσως ότι πρόκειται για ένα πετυχημένο αντίγραφο αυτού που φορούσε η Πριγκίπισσα Diana σε μια εκκλησία στο Sandringham την ημέρα των Χριστουγέννων.

H εμφάνιση της Diana

Αυτό μάλιστα έχει πολύ νόημα: Η ταινία εστιάζει σε αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου η Diana πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον Κάρολο. (Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του το 1992, αν και συνέχισε τα βασιλικά καθήκοντά του).

Σε δηλώσεις της στο Variety, η Kristen Stewart είπε:

Η ταινία Spencer είναι μια βουτιά σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Diana σε αυτό το κρίσιμο σημείο καμπής στη ζωή της. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει το τι σημαίνει το όνομα Spencer για αυτήν

Η φωτογραφία της Kristen Stewart ως Πριγκίπισσα Diana:Neon

Η Stewart πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τους Sally Hawkins (The Shape of Water), Timothy Spall (Mr. Turner) και τον Sean Harris (Mission Impossible).

Όλες οι φορές που η Kristen Stewart απέδειξε πως είναι η τέλεια επιλογή για να υποδυθεί την Πριγκίπισσα Diana

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Kristen Stewart ως Πριγκίπισσα Diana- Απίστευτη ομοιότητα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα