Αυτή είναι η καθημερινή διατροφή της Kourtney Kardashian που την κρατάει σε φόρμα

16:17 20/11/2021 - Πηγή: iPop

H Kourtney Kardashian φρόντιζε πάντα τον εαυτό της με τη διατροφή της να είναι ως επί το πλείστον vegan. H μετάβαση σε μια φυτική διατροφή τη βοήθησε να ζήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκαλούνται από την κατανάλωση κρέατος. Αυτά είναι όλα όσα τρώει συνήθως η Kourtney Kardashian σε μια μέρα, από το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα μέχρι το δείπνο ή το φαγητό έξω.

Φτιάξε την απόλυτη μακαρονάδα της Gigi Hadid που έχει γίνει viral

Η διατροφή
της Kourtney Kardashian

Για πρωινό

Η Kourtney Kardashian αγαπάει το σέικ αβοκάντο και το smoothie μπανάνας της τα οποία συνδυάζει με vegan σκόνες πρωτεΐνης. Διαφορετικά, μπορεί να fti;ajei το δικό της μπολ acai ή να απολαύσει ένα από ένα τοπικό κατάστημα. Για ένα πιο χορταστικό πρωινό, η Kardashian μπορεί να επιλέξει το διάσημο τοστ κανέλας χωρίς γλουτένη.

Vegan τοστ με κανέλα: Υλικά4 φέτες ψωμί χωρίς γλουτένη (ή ψωμί της επιλογής σου)1/4 φλιτζάνι αλατισμένο vegan βούτυρο, μαλακωμένο1/4 φλιτζάνι ζάχαρη1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη βιολογική κανέλαλίγο αλάτι

Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πρόσθεσε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και την κανέλα σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά. Άπλωσε το μείγμα και από τις δύο πλευρές του ψωμιού και τοποθέτησε τις φέτες σε ένα ταψί. Ψήσε για 10 λεπτά. Καλή απόλαυση!

Ενδιάμεσα σνάκ

Η Kardashian θέλοντας να διατηρήσει μια απλή και ισορροπημένη διατροφή συνήθως για σνακ επιλέγει ανάμεσα σε πίκλες, μανταρίνια και μπάρες δημητριακών.

Μεσημεριανό

Η Kourtney Kardashian αγαπάει τα zoodles. Την συνταγή μπορείς να βρεις στο kardashianskitchen, έναν λογαριασμό θαυμαστών που ακολουθεί τις διατροφικές συνήθειες των Kardashian. Ωστόσο, εκτιμά επίσης το ψωμί και μπορεί να απολαύσει μια φέτα με βέγκαν βούτυρο και πίκλες, συν μια πλευρά μανταρίνι.

View this post on Instagram

A post shared by Kardashians Kitchen (@kardashianskitchen)

Η αγαπημένη σούπα της Kourtney Kardashian για βραδινό: Υλικά1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι1 φλιτζάνι καρότο ψιλοκομμένο1/4 φλιτζανιού σέλινο ψιλοκομμένο1 κουταλάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 ντομάτα ψιλοκομμένη1/4 φλιτζάνι ζυμαρικά ή φασόλια χωρίς γλουτένη Αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύσηβασιλικός

Η εκτέλεση είναι πολύ απλή! Σε μία κατσαρόλα σωτάρεις καλά όλα τα υλικά. Προσθέτεις νερό και αφήνεις να βράσουν. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Αυτή είναι η καθημερινή διατροφή της Kourtney Kardashian που την κρατάει σε φόρμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα