Αυτά είναι τα Instagram accounts όσων μπήκαν στο GNTM 4

20:00 28/9/2021 - Πηγή: iPop

Η δεύτερη φάση του bootcamp ολοκληρώθηκε και έδωσε το εισιτήριο σε 20 διαγωνιζόμενους για να ξεκινήσει το ταξίδι τους στο διαγωνιστικό κομμάτι του reality μόδας! Ποια είναι, όμως, τα Instagram accounts όσων μπήκαν στο GNTM 4 και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες;

Από 40 άτομα έμεινα 20 και η πόρτα του σπιτιού του GNTM 4 άνοιξε. Ποιοι είναι, όμως, οι 20 άγνωστοι που θα μπουν στη καθημερινότητα μας και θα μας χαρίσουν αμέτρητα clicks; Υπάρχει καλύτερος τρόπος

από το να σκαλίσουμε τα Instagram accounts όσων μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4 για να τους γνωρίσουμε; Όχι! Για να μην ψάχνεσαι ανακαλύψαμε εμείς τα accounts τους!

Τα Instagram accounts όσων μπήκαν στο GNTM 4:

Άννα Βαλτατζή

Η 19χρονη Άννα μεγάλωσε στην Καβάλα, σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη, στήριξη αλλά και ανταγωνισμό μεταξύ εκείνης και των 9 αδελφών της. Σπουδάζει ονυχοπλαστική και ποδολογία, ενώ το GNTM 4 αποτελεί την πρώτη της επαφή με τον χώρο του modelling, τον οποίο και λατρεύει. Εκφράζεται μέσω της trap μουσικής γράφοντας στίχους και ραπάροντας, αλλά και μέσω του dancehall, ενός στιλ χορού με ρίζες στη Τζαμάικα. Η Άννα δηλώνει δυναμική, ειλικρινής και ιδιότροπη. Η κριτική των άλλων δεν την αγγίζει. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι “δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους” και πως πρέπει να αγαπάμε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας. Το ένα της όνειρο πραγματοποιήθηκε από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του GNTM4. Το άλλο της όνειρο είναι να καταφέρει να κάνει σπαγκάτο!

Motto: “Love yourself”

View this post on Instagram

A post shared by Anna Valtatzi (@annulito)

Μαρία Κουμαρά

Η Μαρία Κουμαρά είναι 19 ετών και κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία και όνειρό της είναι να συνδυάσει τις σπουδές της με μια μεγάλη καριέρα στο modelling. Στο GNTM 4 η Μαρία έρχεται σχετικά άπειρη. Αυτό όμως που της δίνει προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι η πιεθαρχημένη προπόνηση, που έκανε για χρόνια ως αθλήτρια στίβου. Όπως στα κουλουάρ του γηπέδου, έτσι και στις δοκιμασίες του GNTM 4, η Μαρία θεωρεί βασικό της αντίπαλο

τον ίδιο της τον εαυτό. Με αντοχή και επιμονή στο στόχο, σκοπεύει να διανύσει με φόρα την απόσταση που χρειάζεται για να φτάσει στον τερματισμό πρώτη!

Motto: “All we have is now”

View this post on Instagram

A post shared by Koumara Maria (@koumara_maria)

Ειρήνη Λεμπέση

Η Ειρήνη είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία της τέχνης είναι κάτι που τη γοήτευε πάντα. Πριν έρθει στο GNTM, η Ειρήνη είχε ελάχιστη επαφή με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο οι αναλογίες της έκαναν τους γύρω της να τη συμβουλεύουν από μικρή να στραφεί στο modelling. Όπως στην καθημερινότητά της έτσι και στο σπίτι του GNTM 4, η Ειρήνη θα αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη με αυτοπεποίθηση, καθώς θεωρεί πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να στεφθεί νικήτρια. Όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία και να «κυνηγήσει» εκεί τα δύο πράγματα, που αγαπά περισσότερο: τη μόδα και την τέχνη.

Μotto: “Η ζωή που έζησες είναι γραμμένη πάνω σου, για όσους μπορούν να την διαβάσουν”

View this post on Instagram

A post shared by Ειρήνη Λεμπέση (@eirinilebesi)

Αγάπη Μπρουκς

Η Αγάπη είναι 18 ετών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και με ρίζες από Ελλάδα και Κούβα. Περνά την καθημερινότητα της στα γήπεδα, αφού αγωνίζεται στην Α1 γυναικών με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Το modelling προέκυψε τυχαία, όταν ένα πρακτορείο την είδε και της πρότεινε συνεργασία. Η Αγάπη έρχεται στο GNTM 4, κάνοντας ένα time out από τις σπουδές, που προγραμματίζει, στη μοριακή βιολογία, ελπίζοντας πως ο διαγωνισμός θα της δώσει «πάσα» ώστε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα επαγγελματικά. Αισιόδοξη, συναισθηματική και μεθοδική, θα βάλει τα δυνατά της για να προκριθεί στον τελικό, με αρχή τους κανόνες του fair play, που εφαρμόζει στα παρκέ.

Μότο: “Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars”

View this post on Instagram

A post shared by Αγάπη Μπρουκς (@agapi_brooks)

Όλγα Ντάλλα

Η Όλγα είναι 21 ετών και κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως ο αθλητισμός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που θα της φανούν πολύτιμα στη μάχη για την πρωτιά στο GNTM 4. Ως αθλήτρια, έχει στο ενεργητικό της πολλά μετάλλια και διακρίσεις, οπότε το κομμάτι του ανταγωνισμού δεν την τρομάζει καθόλου. Για την Όλγα, το GNTM 4 είναι ακόμα μια κούρσα, στην οποία θα δώσει το 100% του εαυτού της για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και στο modelling. Από τα νερά της πισίνας βουτά στα βαθιά νερά του GNTM4 με το βλέμμα στο βάθρο, γιατί όπως λέει “οι πρωταθλητές δεν κατεβαίνουν ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσουν”.

Μotto: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

View this post on Instagram

A post shared by Olga Ntalla (@olga_ntalla)

Στέλλα Παπαδοπούλου

Η Στέλλα είναι 19 ετών και έρχεται από τα Γιαννιτσά. Ως δασκάλα οδήγησης, μπορεί και χειρίζεται με ευκολία κάθε όχημα, από ΙΧ μέχρι και νταλίκα! Οι… ελιγμοί λοιπόν, που θα κληθεί να κάνει στην κούρσα του διαγωνισμού, δεν την τρομάζουν ενώ δε θα διστάσει να πατήσει «γκάζι», για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κερδίσει τη θετική κρίση των κριτών. Αν και έχει ασχοληθεί με τη μόδα μόνο ερασιτεχνικά, η Στέλλα βλέπει τον εαυτό της σε πασαρέλες, καμπάνιες και σε ό,τι άλλο περιλαμβάνει ο χώρος του modelling, με αρχή το σπίτι του GNTM 4. Δεν θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όμως, αν κάποιος την προκαλέσει, δεν θα διστάσει να δείξει και αυτή την πλευρά του χαρακτήρα της.

Motto: “Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από εσένα”

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα