«To τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα»- Ο Marylin Manson αιχμαλώτιζε, βίαζε και κακοποιούσε γυναίκες

18:37 16/11/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί για χρόνια να θεωρείτο ένας εκκεντρικός αγαπημένος ροκ σταρ, αλλά οι καταγγελίες για τον Marylin Manson δείχνουν το πραγματικό του πρόσωπο. Είναι ένα τέρας που έχει αιχμαλωτίσει, βιάσει και κακοποιήσει με διάφορους τρόπους πολλές γυναίκες.

Το πραγματικό του όνομα είναι Brian Warner και λατρεύτηκε σαν θεός, αλλά είναι ένα τέρας. Μπορεί πάνω στη σκηνή να είχε το προφίλ του εκκεντρικού ροκ σταρ, αλλά εκτός σκηνής ήταν ένας στυγνός βιαστής που μετέτρεπε σε κόλαση τις ζωές των άλλων.

Το περιοδικό Rolling Stone έφερε στο φως μια έρευνα που βασίζεται σε 55 μαρτυρίες και χαρακτηρίζει τον Manson ως «τo τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα».

Καταγγελίες για τον Marylin Manson: Το σπίτι του ήταν ένα κολαστήριο για γυναίκες

Οι περιγραφές που διαβάζουμε στο περιοδικό σοκάρουν. Μετά την έρευνα 9 μηνών, που βασίστηκε σε κείμενα της δικογραφίας εναντίον του, το Rolling Stone αποκαλύπτει όσα βρήκε απ’ τις μαρτυρίες και συνεντεύξεις από ανθρώπους που κακοποιήθηκαν από εκείνον.

Είχε τσεκούρια, μαστίγια και ήταν γεμάτο αίμα, σβάστικες και πορνό.

Πριν από 10 χρόνια, νοίκιασε ένα σπίτι πάνω από μια κάβα. Εκεί ο προηγούμενος ένοικος, επειδή ήταν εταιρεία ηχογράφησης, είχε στήσει ένα δωμάτιο με ηχομόνωση.

Αυτός ο χώρος χρησιμοποιήθηκε απ’ τον ίδιο σαν ένα κελί, στο οποίο φυλάκιζε γυναίκες όταν «ήταν άτακτες και έπρεπε να τιμωρηθούν». Μάλιστα, ονόμαζε τον χώρο «bad girls room».

Η Ashley Morgan Smithlin, που έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον Manson, είπε ότι την κρατούσε δεμένη σε αυτό το δωμάτιο και καλλιεργούσε την ιδέα ότι πρόκειται για μία τιμωρία που της άξιζε. «Δεν είχε νόημα να παλεύεις, γιατί αυτό του άρεσε».

Το υπόλοιπο σπίτι ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά με πορνό, ενώ πάνω απ’ το κρεβάτι του υπήρχε ένα μήνυμα με σπρέι και τη λέξη «AIDS».

Ήθελε όλη η διακόσμηση να είναι μαύρη και να υπάρχει πάντα απόλυτο σκοτάδι, ακόμα και τη μέρα. Λόγω του ότι έβαζε πάντα τη θερμοκρασία στο πολύ χαμηλό, μια πρώην σύντροφός του χαρακτηρίζει το σπίτι του ως «μαύρο ψυγείο».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γυναικών, τους στερούσε τον ύπνο και το φαγητό, τις βίαζε, τις δάγκωνε, τις μαστίγωνε, τους προκαλούσε ηλεκτροπληξία, ενώ τις κυνηγούσε με τσεκούρι και άνοιγε στον τοίχο. Αυτά τα επιβεβαιώνει και η Esme Bianco, που έζησε μαζί του σ’ αυτό το σπίτι για 2 χρόνια.

Μπορεί οι καταγγελίες για τον Marylin Manson να είναι πολλές, όμως, εκείνος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι όλες οι γυναίκες πήγαιναν εκεί με τη θέλησή τους και ότι όλα γίνονταν αφού είχαν συναινέσει.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός Evan Rachel Wood έχει ήδη από τον Φεβρουάριο καταγγείλει τον Marilyn Manson.

Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Brian Warner ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Marilyn Manson. Από την εφηβεία μου και για πολλά χρόνια με κακοποιούσε ψυχικά. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ’ επανάληψη. Έχω τελειώσει με το να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή

View this post on Instagram

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «To τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα»- Ο Marylin Manson αιχμαλώτιζε, βίαζε και κακοποιούσε γυναίκες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα