Tips για να μη φύγει ποτέ το ρουζ από τη θέση του

17:16 19/3/2016 - Πηγή: iPop

Ένα από τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζεις είναι πως το ρουζ φεύγει συνεχώς από τη θέση του και έτσι συνεχώς αναγκάζεσαι να το ανανεώνεις. Τώρα, πια δεν θα χρειάζεται να το κάνεις και εμείς ξέρουμε πως θα κρατήσει το ρουζ περισσότερες ώρες και θα σου αποκαλύψουμε τα κόλπα μας.

Τι μπορείς να κάνεις αν δε θες να φύγεις το ρουζ με τίποτα από τη θέση του;Η απολέπιση πρέπει να σου γίνει συνήθεια: Τα νεκρά κύτταρα πρέπει να φεύγουν από το δέρμα σου γι΄αυτό η απολέπιση είναι απαραίτητη. Κάνε το peeling σου, λοιπόν, τουλάχιστον μια
φορά την εβδομάδα.Ενυδάτωσε καλά το πρόσωπο σου: Πριν βάλεις ρουζ ενυδάτωσε καλά το μάγουλα σου. Βάλε, λοιπόν, ενυδατική κρέμα και κάνε απλές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή για να απορροφηθεί η κρέμα γρηγορότερα.Μην ξεχνάς την βάση: Μην βάζεις ποτέ ρουζ στο δέρμα σου χωρίς πρώτα να χρησιμοποιήσεις βάση. Βάλε, λοιπόν, πρώτα κρέμα, μετά make up και στη συνέχεια βάλε ρουζ.Μην επιλέγεις ρουζ σε μορφή σκόνης αλλά προτίμησε τις κρεμώδεις εκδοχές προϊόντων: Θα δεις πως απλώνονται καλύτερα και εκτός από αυτό κρατάνε και περισσότερες ώρες.

The post Tips για να μη φύγει ποτέ το ρουζ από τη θέση του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα