Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/11/2019)

09:04 16/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/11/2019):Κριός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι

Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να τακτοποιήσετε τον χώρο σας και να ασχοληθείτε με την αλλαγή στης εσωτερικής τους διακόσμησης. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε στο σπίτι σας φίλους με τους οποίους θα περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους είναι πιθανό, ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να ζητήσει να του πείτε την γνώμη σας σε ένα ζήτημα που τον /την απασχολεί.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας . Επίσης, η επιθυμία σας να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες οι οποίες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας.

Καρκίνος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την επιθυμία σας για δράση. Ωστόσο, καλό θα είναι να βάλετε ένα φρένο στη βιασύνη και στην ανυπομονησία σας, γιατί οι υπόλοιποι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας μπορεί να μην έχουν ούτε την διάθεση αλλά ούτε και την δύναμη να σας ακολουθήσουν.

Λέων

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να λάμπετε είναι μια, να δίνετε στον εαυτό σας την δυνατότητα να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Γι’ αυτό σήμερα αφιερώσετε χρόνο για εσάς, και γιατί όχι κακομάθετε τον εαυτό σας  και ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας γεμίζει χαρά και ηρεμία.

Παρθένος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να τις αποδεχτείτε, γιατί μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα προκύψουν γνωριμίες οι οποίες στο μέλλον θα αποδειχτούν πολύτιμες.

Ζυγός

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι σήμερα η γνώμη των άλλων για εσάς.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να έχουν οι άλλοι την καλύτερη εικόνα για εσάς. Ωστόσο, αυτό είναι πιθανό να σας αναγκάσει να καταπιέσετε τόσο τον αυθορμητισμό σας όσο και τον δυναμισμό σας, καθώς δεν θέλετε να νιώσουν οι άλλοι ότι μπορείτε να τους ξεπεράσετε.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύει την επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και από ότι σας κουράζει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε τον / την ερωτική σας σύντροφο ή τους φίλους σας και να κάνετε μια μικρή απόδραση, η οποία όμως θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Τοξότης

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π. χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφάλειες) και να προσπαθήσετε να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις, ζητώντας την βοήθεια ενός ειδικού ο οποίος μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά.

Αιγόκερως

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα ζητήματα που σας προβληματίζουν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Ωστόσο, πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα προσπαθήστε να μπείτε στην θέση του άλλου.

Υδροχόος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις της εβδομάδας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να οργανώσετε το ψυγείο σας και το μενού της εβδομάδας τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας.

Ιχθείς

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες.  Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά ή με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα