Tη Δευτέρα η απολογία του Παραολυμπιονίκη | «Ήμουν σε άμυνα» υποστήριξε

20:50 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την απολογία του ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης δολοφόνησε τον 47χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν ο εν διαστάσει σύζυγος της συντρόφου του.

Έτσι, ο Παραολυμπιονίκης θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο δράστης υποστήριξε πως ήταν σε άμυνα και πρόσθεσε ότι «θα τα μάθετε τις επόμενες μέρες. Είχαν προηγηθεί πολλά».

Η πλευρά του Παραολυμπιονίκη | Ήμουνυποστηρίζει πως ο ίδιος δεχόταν απειλες απ’ τον 47χρονο άνδρα, όπως επίσης και η οικογένειά του.

Ο Παραολυμπιονίκης φέρεται να είχε προγραμματίσει να καταθέσει

σε δικαστήριο σχετικά με τις απειλές, όμως, το θύμα δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο και άρχισε να τον απειλεί.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος του δράστη, δήλωσε:

Ο δράστης αυτής της δολοφονίας με ειδικές συνθήκες που θα αναφερθούν στον ανακριτή, προέβη σε μία πάρα πολύ άσχημη πράξη. Χάθηκε ένας άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που από ότι φαίνεται στην προηγούμενη διαδρομή του, πρέπει να είχε στην συμπεριφορά του, στη βιαιότητα του και στον χαρακτήρα του πάρα πολλά προβλήματα. Βεβαίως και με κανένα τρόπο δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ανθρωποκτονία τις λεπτομέρειες και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον κύριο ανακριτή

Ο κ. Μαντούβαλος έκρινε πως ο πελάτης του ήταν σε άμυνα και υπήρχε πολύ σφοδρή αντιδικία «σε επίπεδο βιαιότητας χαρακτήρα του θανόντος με τη σύζυγό του και σε σχέση με τα παιδιά του. Είχε απειλήσει την οικογένεια του δράστη, είχε απειλήσει την μητέρα του πολλαπλά και η μητέρα του είχε δει πολλές φορές ότι είναι σε κίνδυνο».

Διαβάστε ακόμα:

Εν ψυχρώ δολοφονία από Παραολυμπιονίκη | Ομολόγησε την πράξη του

The post Tη Δευτέρα η απολογία του Παραολυμπιονίκη | «Ήμουν σε άμυνα» υποστήριξε appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα