Survivor: Τα πάνω κάτω μετά το τροχαίο με αλλαγές στις δύο ομάδες

11:26 31/3/2017 - Πηγή: iPop

Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης, του αγαπημένου reality του Ελληνικού κοινού, ενημερωθήκαμε αναλυτικά για το τροχαίο που συνέβει με τραυματίες άτομα από τους μαχητές. Συγκεκριμένα, ύστερα από την εθελοντική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδάς και τον τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, αλλάζουν όλα όσα ξέραμε με αλλαγές στις δύο ομάδες. Σήμερα, μάθαμε πως έρχονται ανακατατάξεις στις δύο ομάδες για να υπάρξει αριθμητική ισορροπία.

Στο χθεσινό επεισόδιο, το Survivor, αποκάλυψε αναλυτικά τι έγινε στο τροχαίο δείχνοντας μας εικόνες

από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν οι μαχητές και ύστερα ο καθένας από τους μαχητές περιέγραψε από την δική του οπτική πλευρά πως βίωσε το ατύχημα.

Στο συμβούλιο δεν κατάφερε να παρευρεθεί ο Μάριος Πρίαμος λόγω της κατάστασης του αλλά θα συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος. Δυστυχώς όμως η συμπαίχτρια του Ειρήνη Κολλιδά δεν θα μπορέσει να συνεχίσει καθώς χρειάζεται 3 έως 6 μήνες για να αναρρώσει από τα τραύματα της.

Το παιχνίδι, όμως, πρέπει να συνεχίσει παρά τους δύο τραυματίες αλλά εξαιτίας του αποδεκατισμού των μαχητών θα συμβούν ανακατατάξεις στις ομάδες έτσι ώστε να υπάρχει ίσος ανταγωνισμός όπως αποκαλύπτει και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία διευκρίνισε πως το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά γεγονός που δεν επιτρέπει την είσοδο νέων παικτών καθώς εκείνοι θα ξεκινούσαν από καλύτερη αφετηρία κάτι το οποίο θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους παίκτες.

Σχετικά με τους παίχτες που θα αλλάξουν ομάδα δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες αλλά δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να είναι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος βρισκόταν αρχικά στην ομάδα των μαχητών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή ψηφοφορία ακυρώθηκε για να απαλύνει τον πόνο των μαχητών, ύστερα από το ατύχημα και την αποχώρηση μίας πολύ δυνατής παίκτριας τους.

Σύμφωνα με την κ.Μαραγκουδάκη, έχει ήδη διεξαχθεί το πρώτο αγώνισμα επάθλου μετά το τροχαίο ατύχημα, το οποίο είναι λιγότερο απαιτητικό από τα προηγούμενα και θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Εκτόξευσε την τηλεθέαση το τροχαίο στο Survivor | Videos

The post Survivor: Τα πάνω κάτω μετά το τροχαίο με αλλαγές στις δύο ομάδες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα