Survivor: Έντονος τσακωμός μεταξύ Σπαλιάρα και Βασάλου

17:30 4/5/2017 - Πηγή: iPop

Την Τετάρτη, αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, ο Ορέστης Τσανγκ ο οποίος όπως είναι γνωστό έδειξε έντονα την θλίψη του για αυτό. Επίσης έντονα συναισθήματα έδειξαν και ο Σπαλιάρας – Βασάλος ύστερα από το Συμβούλιο του νησιού οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, οι δύο παίκτες με αφορμή την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ, είχαν έναν έντονο καυγά ο οποίος ήταν τόσο έντονος που ενεπλάκησαν μέχρι και οι διάσημοι καθώς και η παραγωγή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπαλιάρας, είπε με το αυθόρμητο ύφος που τον διακατέχει:

Είδες τελικά; Και αιώρες να κάνεις και όλες τις δημόσιες σχέσεις μπροστά στις κάμερες, το κοινό δεν πείθεται εύκολα, έχει την δική του γνώμη.

O Bασάλος τρομερά εκνευρισμένος από την αποχώρηση του φίλου του σχολίασε την ατάκα αυτή του Γιάννη λέγοντας:

Όχι ότι κράτησαν εσένα εδώ γιατί είσαι επώνυμος! Αλλιώς θα σου έλεγα.. Μιλάει ο άνθρωπος που τον πάνε από ομάδα, σε ομάδα και δεν τον θέλει κανείς.

To σκηνικό αυτό ήταν αρκετό για να πείσει τον Γιάννη ότι η ομάδα των μαχητών μιλάει πίσω από την πλάτη του για αυτόν και χωρίς ιδιαίτερη ψυχραιμία άρχισε να βαράει πράγματα πέρα δώθε…

Ο Βασάλος εκνευρίστηκε με την κίνηση του Γιάννη και προσπαθώντας να τον απομακρύνει τον έσπρωξε και..όπως είναι αναμενόμενο οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια!

Τα κορίτσια άρχισαν αμέσως να φωνάζουν, και δεν άργησε να φτάσει στο σημείο η ομάδα των διάσημων για να τους χωρίσουν. Συγκεκριμένα ο κοντινός του φίλος Ντάνος ή Αγγελόπουλος μαζί με τον Χρανιώτη έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν τον φίλο τους.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν περισσότερο στεναχωρημένος παρά εκνευρισμένος καθώς ζούσε στην πλάνη ότι όλα πήγαιναν καλά στην νέα του ομάδα και δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

The post Survivor: Έντονος τσακωμός μεταξύ Σπαλιάρα και Βασάλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα