Stay focused τρώγοντας

17:32 1/5/2014 - Πηγή: iPop

Τώρα που ανοίγει ο καιρός το μυαλό αρχίζει και ξεφεύγει. Κάνει ταξίδια σε προορισμούς μακριά από εκεί που θα έπρεπε να είναι. Για παράδειγμα, έχεις να συγκεντρωθείς σε ένα project γιατί το deadline είναι μεθαύριο, αλλά το μυαλό σου ταξιδεύει σε θάλασσες και κοκτέιλ…. Stay focused τρώγοντας! Μη γελάς, βασικές τροφές μπορούν να σε βοηθήσουν να μαζέψεις το μυαλό σου!

Πράσινα φυλλώδη λαχανικά

Αυτά τα λαχανικά είναι μία ολόκληρη κατηγορία. Μέσα σ αυτά είναι και τα

μπρόκολα! Το θετικό τους, είναι πως είναι γεμάτα από βιταμίνη Ε, η οποια αποδεδειγμένα βελτιώνει την ψυχική εστίαση και βοηθάει την προστασία των κυττάρων του εγκεφάλου από διάφορες βλάβες. Όπως καταλαβαίνεις λαχανικά όπως το μαρούλι, το μπρόκολο ή το σπανάκι, πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι! Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι επίσης μια καλή πηγή φολικού οξέος, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από τις καρδιακές παθήσεις.

Δημητριακά ολικής αλέσεως

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως έχει αποδειχθεί ότι βοηθάνε τη συγκέντρωση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως για πρωινό, βοηθά να μείνεις περισσότερο εστιασμένος σε σύγκριση με την κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων! Τα δημητριακά ολικής αλέσεως βοηθούν επίσης να χάσεις βάρος και να μειώσει την ανάγκη σου σε ζάχαρη!

Σαρδέλες

Οι σαρδέλες περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα γνωστά για την ώθηση που δίνουν στον εγκέφαλο, τη βελτίωση της συγκέντρωσης και της μνήμης και την μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης άνοιας. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στις σαρδέλες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης και να μειώσει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιακής νόσου.

The post Stay focused τρώγοντας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα