Red Bull Doodle Art 2017: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του Έλληνα νικητή!

20:14 20/4/2017 - Πηγή: iPop

Oι φοιτητές όλου του κόσμου έχουν ένα κοινό! Όλοι είναι κρυφοί καλλιτέχνες και σκιτσάρουν την ώρα της παράδοσης. Τα βασικά τους εργαλεία φυσικά είναι δύο: Στυλό και χαρτί! Το Red Bull Doodle Art, ήρθε και στην Ελλάδα για να ανακαλύψει αυτούς τους κρυμμένους καλλιτέχνες, διάβασε παρακάτω πως.

Από τις 17 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου, φοιτητές

από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να αναδείξουν τα έργα τους και να ψηφίσουν το καλύτερο doodle της χώρας τους.

Τα doodles με τις περισσότερες ψήφους θα παρουσιαστούν στην Ελληνική Έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου στην Αθήνα, και το καλύτερο αυτών, όπως θα αξιολογηθεί από την κριτική επιτροπή, θα πάρει το εισιτήριο για την παγκόσμια έκθεση για να διεκδικήσει τη μεγάλη νίκη ανάμεσα σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο!

Το 2014 η 21χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια προγραμματισμού για video games, Εύη Παυλίδη, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Cape Town όπου και είχε μια μοναδική εμπειρία.

Ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα το doodling.Είχα σχεδιάσει μία Σειρήνα από την ελληνική μυθολογία, που σε προσελκύει στο βυθό της, εμπνευσμένη από το League of Legends. Για το προσχέδιο είχα χρειαστεί περίπου δύο μέρες και για το μελάνι 7-8 ώρες

Τι είναι το doodling;

Το doodling είναι μια παγκόσμια συνήθεια η οποία ενώνει τους μαθητές σε όλο τον κόσμο.

Πάνω από 50 χιλιάδες φοιτητές σε περισσότερα από 1000 πανεπιστήμια και 40 χώρες θα παρουσιάσουν τη δική τους ερμηνεία του Doodle Art, όπου μέσω μιας πλατφόρμας θα μπορέσουν να μετατρέψουν σε τέχνη την φαντασία τους.

Φέτος υπάρχει παράλληλα και μία επιπλέον ειδίκευση για τους φοιτητές που ασχολούνται με την 3D διάσταση.

Eδώ μπορείς να δεις τα 20 καλύτερα doodles με τις περισσότερες ψήφους και ετοιμάσου για την έκθεση στο Athens Artower την Κυριακή 23 Απριλίου από τις 18:00 μέχρι τις 24:00 όπου θα ανακοινωθεί και ο νικητής της χώρας μας!

Δείτε το video

The post Red Bull Doodle Art 2017: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του Έλληνα νικητή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα