Pancakes βρώμης στο Air Fryer: Η πιο υγιεινή και γρήγορη συνταγή για να απολαμβάνεις κάθε πρωί

14:35 31/10/2022 - Πηγή: iPop

Η μέρα που ξεκινάει με pancakes δεν μπορεί να πάει λάθος! Υπάρχουν πολλές συνταγές εκεί έξω που μπορείς να επιλέξεις, σήμερα, όμως, θα μάθει να φτιάχνεις τα πιο εύκολα και γρήγορα pancakes του κόσμου! Φυσικά, το μόνο που θα χρειαστείς είναι το Air Fryer σου και πολλή όρεξη. Δοκίμασε κι αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο, εξοικονόμησε χρόνο και πες μας πώς σου φάνηκαν!

Muffins στο Air Fryer: Όταν τα chips μπανάνας συνδυάζονται με βατόμουρο στην πιο γρήγορη συνταγή!

Air
Fryer συνταγές – Pancakes: Τα υλικά που θα χρειαστείς3/4 φλιτζάνια αλεύρι βρώμης3/4 κουτ. μπέικιν πάουντερ1/4 κουτ. αλάτι 1 μεγάλο αυγό1/2 φλιτζάνι γάλα 1 κ.γ. βούτυρο, λιωμένο 1 κουτ. σιρόπι σφενδάμου, συν περισσότερο για το σερβίρισμα1/2 κουτ. εκχύλισμα βανίλιαςΣπρέι μαγειρικής με ελαιόλαδοΓιαούρτι και φρέσκα φρούτα, για το σερβίρισμα

Πώς να καθαρίσεις το air – fryer βήμα βήμα: Συμβουλές και tips για να κάνεις την φριτέζα αέρα σου να λάμπει

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Σε ένα άλλο μεσαίο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το αυγό, το γάλα, το βούτυρο, το σιρόπι και τη βανίλια. Ανακατεύουμε τα ξηρά υλικά στο μείγμα των αυγών μέχρι να ενωθούν.Σε ένα άλλο μεσαίο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το γάλα, το αυγό, το βούτυρο, το σιρόπι σφενδάμου και τη βανίλια. Ανακατεύουμε τα ξηρά υλικά και τα υγρά μέχρι να ενωθούν.Ψεκάζουμε με το μαγειρικό σπρέι το καλάθι του Air Fryer και τοποθετούμε μέσα το pancake που έχουμε δημιουργήσει πλάθοντας τη ζύμη. Μαγειρεύουμε στους 200° μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει ελαφρά το pancake μας, περίπου 3 λεπτά. Επαναλαμβάνουμε με την υπόλοιπη ζύμη.Σερβίρουμε τα pancakes με γιαούρτι, σιρόπι και κομμένα φρούτα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Pancakes βρώμης στο Air Fryer: Η πιο υγιεινή και γρήγορη συνταγή για να απολαμβάνεις κάθε πρωί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
pancakes στο airfrier
Τυχαία Θέματα