O Trump αποκαλύπτει τη θέση του για το ελληνικό ζήτημα

17:46 25/4/2017 - Πηγή: iPop

Τη θέση του για το ελληνικό ζήτημα πρόκειται να αποκαλύψει εντός των επόμενων ημερών ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump, μια εξέλιξη η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την β’ αξιολόγηση και τη στάση του ΔΝΤ, το οποίο εδρεύει στην Ουάσινγκτον.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Real απ’ την Ουάσινγκτον, ο Trump θ’ αποκαλύψει συγκεκριμένα στο ΔΝΤ

την πολιτική των ΗΠΑ για το θέμα της Ελλάδας.

Ο Donald Trump μίλησε το βράδυ της Δευτέρας σε συνάντηση με συντηρητικούς δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, μόλις μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, ωστόσο, τόνισε πως για την χώρα μας «θα έχουμε κάτι στο ΔΝΤ σε λίγες ημέρες».

Όταν ρωτήθηκε απ’ το Newmax για την ελληνική κρίση, ο Trump σχολίασε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο που του έθεσε το ερώτημα:

Είναι σε τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο. Είσαι Έλληνας;

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο Trump σημείωσε παράλληλα ότι ήταν συμπαθής για τις δυσκολίες στην κατάσταση στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια κρίσης, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πιθανόν να ήταν θετικός στο να διατηρηθεί το επίπεδο χρηματοδότησης των ΗΠΑ στο ΔΝΤ , παρά να ακυρωθεί απ’ το Κογκρέσο.

The post O Trump αποκαλύπτει τη θέση του για το ελληνικό ζήτημα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα