O Harry δηλώνει πως δεν νιώθει ασφαλής όταν επισκέπτεται τη Βρετανία

19:55 18/2/2022 - Πηγή: iPop

Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει μεγάλο θέμα με το ζήτημα της ασφάλειας των Sussexes στις επισκέψεις τους στη Βρετανία. Τώρα, ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για το αίτημα του Πρίγκιπα Harry να έχει αστυνομική προστασία στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, ο Harry προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά της απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών να μην του επιτρέψει να καλύπτει τις δαπάνες ώστε να έχει αστυνομική προστασία όταν βρίσκεται στη Βρετανία

Ο δικηγόρος του είπε ενώπιον του δικαστηρίου ότι το αίτημά του «αφορά το γεγονός ότι δεν νιώθει ασφαλής

όταν βρίσκεται στη Βρετανία, δεδομένου του διακανονισμού για την ασφάλεια που εφαρμόστηκε τον Ιούνιο του 2021 και θα συνεχίσει να εφαρμόζεται αν αποφασίσει να επιστρέψει».

Όπως τόνισε ο δικηγόρος του, είναι δεδομένο ότι ο Harry θέλει να πάει στη Βρετανία για να δει τους συγγενείς και τους φίλους του, άλλωστε, πάνω απ’ όλα αυτό θα είναι πάντα το σπίτι του.

Και βέβαια είναι αυτονόητο ότι θέλει να επιστρέψει. Για να δει συγγενείς και φίλους και για να συνεχίσει να υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις που θεωρεί σημαντικές. Πάνω από όλα, αυτό είναι και πάντα θα είναι το σπίτι του

Η επιθυμία του Πρίγκιπα Harry να διεκδικήσει την αστυνομική προστασία προέκυψε όταν πέρυσι επισκέφθηκε το Λονδίνο για τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της μητέρας του Diana και τότε φωτογράφοι είχαν κυνηγήσει το αυτοκίνητό του την ώρα που αποχωρούσε από φιλανθρωπική οργάνωση.

Τονίζεται ότι ο Πρίγκιπας Harry έχασε το δικαίωμα για αστυνομική προστασία, με τα χρήματα των φορολογούμενων, όταν αποφάσισαν με την Meghan Markle να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους το 2020. Πλέον, το ζευγάρι πληρώνει την ασφάλειά του στις ΗΠΑ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Harry δηλώνει πως δεν νιώθει ασφαλής όταν επισκέπτεται τη Βρετανία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Harry, Βρετανία,O Harry, vretania