MasterChef: Τα τροπικά φρούτα, το σημαντικό πλεονέκτημα και η κόντρα για τα μάτια μιας γυναίκας!

11:31 23/2/2021 - Πηγή: iPop

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το MasterChef, με Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας. Το πλεονέκτημα του Ιωάννη όμως, αλλά και η νίκη του έφερε εντάσεις στους συμπαίκτες του, ενώ ήρθε σε κόντρα με έναν άλλο παίκτη για… τα μάτια μιας γυναίκας!

Οι δοκιμασίες ξεκίνησαν με το καθιερωμένο Mystery Box, με τους κριτές να καλούν δύο παίκτες από κάθε ομάδα για να δοκιμάσουν

τα πιάτα τους.

Από την μπλε ομάδα κάλεσαν τον Κωνσταντίνο και τη Μαργαρίτα και από την κόκκινη ομάδα, τον Αντώνη και τον Ιωάννη.

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης, ο οποίος άρχισε να πανηγυρίζει γεγονός που ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Η Μαρίνα έδειξε τη δυσαρέσκειά της σχολιάζοντας on camera: «Γύρισε πίσω και πυροβολούσε σαν παιδάκι. Είναι καλός μάγειρας αλλά δεν έχει καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του και νομίζω ότι θα του στοιχίσει στον διαγωνισμό. Αυτά δεν τα ανέχομαι».

Βέβαια, οι δύο φίλοι του, Διονύσης και Πάνος, πανηγύρισαν μαζί του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα στην ομαδική δοκιμασία.

Το πλεονέκτημα του Ιωάννη

Κάτω από τις τρεις καμπάνες, ο Ιωάννης είχε ένα μάνγκο, μια παπαγιά και έναν ανανά. Μοίρασε τα υλικά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι θα μαγείρευαν με τα 8 υλικά του Mystery Box που απορρίφθηκαν, αλλά και 2 υλικά από την αποθήκη τροφίμων. 

Ο Ιωάννης μπορούσε να μην μαγειρέψει άμα ήθελε να παραμείνει «ασφαλής», αλλά τελικά αποφάσισε να μαγειρέψει.

Ο ίδιος μπορούσε να χρησιμοποιήσει όσα υλικά θέλει απ’ την αποθήκη τροφίμων και να επιλέξει ποιο φρούτο θα χρησιμοποιήσει ως βασικό υλικό. Παράλληλα, είχε και τα 16 υλικά του Mystery Box.

Ο Ιωάννης έδωσε την παπάγια ως βασικό υλικό στους Ανούς, Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο, Νίκο, Ηρώ και Στέφανο. 

Ο Παύλος, ο Κωστής, η Μαρία, η Κωνσταντίνα, ο Παναγιώτης και ο Πάνος πήραν ως υλικό το μάγνκο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πήραν τον ανανά.

Το πλεονέκτημα του Ιωάννη περιελάμβανε κι ένα ακόμα σκέλος: Μπορούσε να “κόψει” την είσοδο στην αποθήκη τροφίμων σε έναν συμπαίκτη του και να δώσει το ίδιο πλεονέκτημα με εκείνον σε έναν ακόμα.

Επέλεξε να δώσει το πλεονέκτημα στον Πάνο και το μειονέκτημα στον Στέφανο.

Η Μαρίνα σε εκείνη τη φάση δήλωσε πως οι δύο παίκτες τσακώνονται για τη Μαρία: «Είναι σαν τα κοκόρια που τσακώνονται για μια γυναίκα! Ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον Στέφανο, μετά έκανε παρέα με τον Γιάννη, τώρα με τον Αλέξανδρο. Οι παρέες στο σπίτι μεγαλώνουν!».

Δες το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Τα τροπικά φρούτα, το σημαντικό πλεονέκτημα και η κόντρα για τα μάτια μιας γυναίκας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα