MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση και το “κράξιμο” των κριτών

11:06 23/2/2022 - Πηγή: iPop

Διπλή αποχώρηση απ’ το MasterChef 6 την Τρίτη, αφού μια παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και ένας ακόμα παίκτης επέστρεψε σπίτι του, αφού έκανε την λιγότερο καλή προσπάθεια στη δοκιμασία αντιγραφής.

Αρχικά, να θυμίσουμε ότι στο Mystery Box είχε κερδίσει ο Μάριος Λιόλιος, ο οποίος στο Τεστ Δημιουργικότητας είχε αποφασίσει να μην διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας και να μην μαγειρέψει, ενώ μοίρασε τις κονσέρβες στους συμπαίκτες του για να μαγειρέψουν.

Οι κριτές

έμειναν πολύ ικανοποιημένοι απ’ τα πιάτα που δοκίμασαν, όμως, σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ταϊρίδης ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στέφανος Σαμανής, η Αναστασία Ντμίτρουκ, η Τατιάνα Χαρτάτι κι ο Γιώργος Μελανδίνος, οι οποίοι διεκδίκησαν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η οικειοθελής αποχώρηση απ’ το MasterChef 6

Πριν την δοκιμασία, η Τατιάνα Χαρτάτι δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει καθώς της λείπει η οικογένειά της: «Εγώ αποφάσισα ότι δεν θα μαγειρέψω σήμερα γιατί μου λείπει η οικογένειά μου και το σπίτι μου. Ναι θέλω να αποχωρήσω. Το έχω σκεφτεί από χθες κι είμαι σίγουρη».

Οι υπόλοιποι μαγείρεψαν στη δοκιμασία αποχώρησης, όμως, οι κριτές δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι απ’ τις προσπάθειες των υποψήφιων και τους είπαν πως ξεχώρισαν απλά το λιγότερο κακό πιάτο.

Ο παίκτης που έκανε το χειρότερο πιάτο και αποχώρησε ήταν ο Στέφανος, με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε δάκρυα.

Δες το trailer με όσα θα ακολουθήσουν μετά την διπλή αποχώρηση απ’ το MasterChef 6:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση και το “κράξιμο” των κριτών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα