“MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ”: Η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και η ομάδα που θα την πλαισιώσει

15:36 26/7/2021 - Πηγή: iPop

Η είδηση ότι η Ελεονώρα Μελέτη αλλάζει τηλεοπτική στέγη και μεταφέρεται στο Mega είχε γίνει γνωστή τον τελευταίο καιρό με το κανάλι να το επιβεβαιώνει. Με μια νέα του ανακοίνωση ο σταθμός επισημοποιεί την συνεργασία του με την παρουσιάστρια και αποκαλύπτει την ζώνη προβολής της νέας της εκπομπής, τον τίτλο και την ομάδα η οποία πλέον έχει συμφωνήσει τόσο με

το κανάλι όσο και με το πρόγραμμα. Η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega θα έχει τίτλο “MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ” και θα μας ξυπνάει κάθε πρωί ευχάριστα.

Είναι επίσημο! Στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη- Η ανακοίνωση του καναλιού και τα επικρατέστερα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλάι της

Η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega

Με όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, η Ελεωνόρα Μελέτη επρόκειτο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού και η εκπομπή της θα προβάλλεται πριν από αυτή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία επίσης μετακομίζει στο μεγάλο κανάλι. Την Ελεονώρα Μελέτη στην επιστροφή της στο πρωινό πρόγραμμα θα συνοδεύσουν παλιοί και νέοι συνεργάτες με τους Κώστα Τσουρό, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάση Πάτρα να εντάσσονται στην ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

“Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης  Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ”: Η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και η ομάδα που θα την πλαισιώσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ”, Ελεονώρας Μελέτη,“MEGA kalimera”, eleonoras meleti