Live: Πάμε Gogol Bordello;

17:30 4/5/2014 - Πηγή: iPop

Όσοι τους έχουν δει live, έγιναν κατευθείαν fans τους. Είναι ίσως η πιο ξεσηκωτική μπάντα στον κόσμο και ο ρυθμός τους σε παρασύρει σε τρελό χορό! Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα live;

Ευτυχώς, έχουν και αυτοί τεράστια αγάπη στην Ελλάδα, την οποία τιμούν με 2 συναυλίες για φέτος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έχει κυκλοφορήσει και ο νέος τους δίσκος Pura Vida Conspiracy (Συνωμοσία της Αγνής Ζωής), στον οποίο κυριαρχεί η ισπανική αργκό. Ωστόσο, με αυτό τον δίσκο επιχειρούν να μιλήσουν σε ακόμα περισσότερους φίλους της μουσικής, δημιουργώντας μια παγκόσμια συνείδηση και ενσωματώνοντας στοιχεία ακόμα και της ανατολικής φιλοσοφίας. Δώδεκα νέα κομμάτια, λοιπόν, σε παραγωγή Andrew Scheps, που ηχογραφήθηκαν στα Sonic Ranch Studios στο El Paso του Texas.

Οι Gogol Bordello τα τελευταία δέκα χρόνια δίνοντας μοναδικά live, γεμάτα ενέργεια σε όλο τον κόσμο έχουν δικαιωματικά αποκτήσει τη φήμη της πιο hot touring μπάντας της Νέας Υόρκης (Βllboard) και του πιο ταραχώδους και φασαριόζικου γκρούπ (Rolling Stone). Έχουν παίξει, μεταξύ άλλων, στα φεστιβάλ Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Roskilde, Rock am Ring, Reading and Leeds.

Εσύ πρόλαβες να κλείσεις το εισιτήριό σου;

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Μαΐου
Principal Club Theater
Αθήνα, Πέμπτη 8 Μαΐου
Stage Volume 1

Τιμές εισιτηρίων
Τα πρώτα εισιτήρια: 26 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους: 29 ευρώ

The post Live: Πάμε Gogol Bordello; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
pame bordello
Τυχαία Θέματα