H συνάντηση του Trump με τον Nixon που δεν θέλεις να χάσεις σ’ ένα νέο επεισόδιο των Simpsons (video)

12:11 27/5/2017 - Πηγή: iPop

Το νέο επεισόδιο των Simpsons περιέχει μία πολύ ιδιαίτερη συζήτηση του Trump με τον Nixon που δεν θέλεις να χάσεις!

Οι Simpsons μας έχουν συνηθίσει να μας εντυπωσιάζουν με το «χάρισμα» τους να έχουν προβλέψει το τι θα γίνει στον κόσμο χρόνια πριν αυτά συμβούν… ποιος θα ξεχάσει το εικονικό στιγμιότυπο με τον Trump να κατεβαίνει την κοιλιόμενη σκάλα που είχαμε δει χρόνια πριν

σε επεισόδιο των Simpsons! Αυτή τη φορά αποφάσισαν να σχολιάσουν την επικαιρότητα μ’ ένα σύντομο αλλά άκρως καυστικό επεισόδιο στο οποίο ο πρωταγωνιστής του «Watergate», Richard Nixon, να επισκέπτεται τον Donald Trump στον ύπνο του!

Το επεισόδιο έρχεται στη σκιά των ερευνών για τις επαφές του επιτελείου του 45ου Αμερικανού Προέδρου με Ρώσους αξιωματούχους κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016.

Στο επεισόδιο βλέπουμε το φάντασμα του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ και πρωταγωνιστή του Watergate, Richard Nixon, να επισκέπτεται τον Donald Trump και να του λέει: «έχω μόνο μία συμβουλή. Αν έχεις κασέτες, να τις κάψεις!», για να λάβει την επίμονη απάντηση του Αμερικανού Προέδρου: «Δεν έχω κασέτες!».

Στο διάρκειας δύο λεπτών video εμφανίζεται και ο απολυθείς διευθυντής του FBI, James Comey, καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος Mike Pence, αλλά και ο Γενικός Εισαγγελέας Jeff Sessions. Σε ένα από τα κάδρα στο δωμάτιο του Donald Trump ξεχωρίζει η φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών, Sergey Lavrov και τον πρέσβη Sergey Kislyak.

Πάτα play:

Διάβασε επίσης:

Επικό τρολάρισμα από τους Simpsons στον Trump για τις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης (video)

The post H συνάντηση του Trump με τον Nixon που δεν θέλεις να χάσεις σ’ ένα νέο επεισόδιο των Simpsons (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα