H Rihanna σε μια ανατρεπτική συνεργασία με τον Manolo Blahnik! (photos)

10:57 5/3/2016 - Πηγή: iPop

Το αστέρι της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας Rihanna, φαίνεται πως ανοίγει πανιά και στο χώρο της μόδας, με τη δημιουργία μιας ανατρεπτικής συνεργασίας με τον διάσημο σχεδιαστή παπουτσιών Manolo Blahnik!

Η ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ της διάσημης, πάντα στιλάτης, νεαρής τραγουδίστριας Rihanna, έγινε μέσα από τις σελίδες της βρετανικής Vogue, στο εξώφυλλο της οποίας φιλοξενείται

για το τεύχος Απριλίου, ποιος άλλος; Μα φυσικά η αγαπημένη μας Riri…

Η Rihanna μέσα στο τεύχος Απριλίου μιλάει για την συνεργασία της με τον maestro Manolo Blahnik και παρουσιάζει μάλιστα και μερικά από τα πρωτότυπα σχέδια γυναικείων παπουτσιών, την επιμέλεια των οποίων είχε η ίδια.

Η Kristina Blahnik, CEO του διάσημου brand γυναικείων παπουτσιών δήλωσε σχετικά με την συνεργασία με την Rihanna: «Για το brand μας, η συνεργασία με την Rihanna αποτελεί μια συνεργασία για την οποία είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι ενώ συμπλήρωσε: «Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή, πως αν συνδυαζόταν η δημιουργικότητα και των δύο τους, το αποτέλεσμα θα ήταν πραγματικά μοναδικό και ιδιαίτερο. Είμαστε πραγματικά, πραγματικά ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της συλλογής!»

Όπως κι εμείς άλλωστε…

photos:vogue.uk

The post H Rihanna σε μια ανατρεπτική συνεργασία με τον Manolo Blahnik! (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα