H Google κυκλοφόρησε- επιτέλους- εφαρμογή αυτόματης κοινοποίησης τοποθεσίας στους φίλους σου

09:49 6/12/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί εδώ και καιρό να κυκλοφορούν αρκετές εφαρμογές που κοινοποιούν την τοποθεσία του χρήστη αυτόματα στα άτομα που έχει επιλέξει με στόχο να υπάρχει μια ασφάλεια σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης, ωστόσο, μέχρι πρότινος η Google δεν είχε λανσάρει κάποιο τέτοιο app.

Η Google αποφάσισε, όμως, επιτέλους να κάνει αυτό το βήμα κι έτσι πλέον είναι διαθέσιμο το Trusted Contacts.

Το συγκεκριμένο

app λειτουργεί ακριβώς όπως και τα άλλα του είδους του: Επιλέγεις ορισμένες επαφές στις οποίες θέλεις να γίνεται γνωστή η τοποθεσία σου σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που μετακινείσαι.

Πρέπει πάντα να θυμάσαι όσον αφορά την χρήση τέτοιων app ότι καλό είναι να επιλέγεις τις πραγματικά «έμπιστες» επαφές σου και όχι άτομα για τα οποία δεν είσαι σίγουρος, καθώς οι επαφές που επιλέγεις μαθαίνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεσαι.

Οι συγκεκριμένες επαφές μπορούν να ζητήσουν επίσης να μάθουν την τοποθεσία σου κι εσύ να αρνηθείς. Όμως, εάν περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς να έχεις ανταποκριθεί, τότε η τοποθεσία σου θα γίνεται γνωστή σ’ αυτούς χωρίς την έγκρισή σου γιατί ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε κίνδυνο.

The post H Google κυκλοφόρησε- επιτέλους- εφαρμογή αυτόματης κοινοποίησης τοποθεσίας στους φίλους σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα