Fedez: Το δύσκολο χειρουργείο και το μήνυμά του μέσα απ’ το νοσοκομείο

18:30 24/3/2022 - Πηγή: iPop

Ο σύζυγος της Chiara Ferragni πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι διαγνώστηκε μ’ ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Όλοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι να πάνε όλα καλά, και τώρα ο Fedez επανήλθε στα social media με μια ανάρτηση μέσα απ’ την οποία γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας, ενημέρωσε πως έκανε το σοβαρό χειρουργείο κι ανέβασε φωτογραφίες μέσα απ’ το νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε, οι γιατροί βρήκαν έναν νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας και χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο 6 ωρών

για να αφαιρεθεί τμήμα του παγκρέατός του, μαζί με τον όγκο. Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, αναρρώνει και ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι στα παιδιά του.

Ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη και την θετική ενέργεια, ενώ ανέβασε μερικές εικόνες μέσα απ’ το νοσοκομείο.

Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν τα εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο

View this post on Instagram

A post shared by FEDEZ (@fedez)

Ο σύζυγος της Chiara Ferragni και το πρόβλημα υγείας

Η Chiara Ferragni απ’ την πλευρά της έκανε δύο αναρτήσεις ευχαριστώντας όλο τον κόσμο, ενώ μίλησε για την εβδομάδα που απείχε απ’ τα social media και το τι έκαναν οικογενειακά μέχρι το χειρουργείο του Fedez.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Η συγκινητική περιπέτεια της Chiara Ferragni είναι ένα μάθημα ζωής για όλους! | Photo

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Fedez: Το δύσκολο χειρουργείο και το μήνυμά του μέσα απ’ το νοσοκομείο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα