Discoveroom: Κλείσε δωμάτιο για τις διακοπές μ ένα app!

14:32 1/8/2014 - Πηγή: iPop

Οι μέρες για να πάρεις την άδεια σου φτάνουν και εσύ ακόμα δεν έχεις κλείσει το που θα μείνεις γιατί δεν έχεις τον χρόνο να κάνεις την απαραίτητη έρευνα αγοράς. Για σένα –και για εμάς- που είσαι πολυάσχολος έχει δημιουργηθεί η εφαρμογή Discoveroom μέσω της οποίας μπορείς να κλείσεις δωμάτιο για τις διακοπές σου και όχι μόνο!

Το Discoveroom είναι ένα ηλεκτρονικός κατάλογος και μια υπηρεσία κρατήσεων για καταλύματα (ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, ξενώνες, πανσιόν, βίλλες κτλ). Με απλά λόγια, είναι μια ιστοσελίδα –εφαρμογή που σε βοηθάει να βρεις

καταλύματα, να συγκρίνεις τιμές και παροχές, να ελέγξεις διαθεσιμότητες και να κάνεις κράτηση online.

Στο Discoveroom θα βρεις μόνο μικρά, όμορφα και οικονομικά καταλύματα απ” όλο τον κόσμο.

Αν είσαι ιδιοκτήτης μικρού τουριστικού καταλύματος…. Αυτή η εφαρμογή είναι και για σένα!

Η δωρεάν, εφαρμογή (application) για κινητό τηλέφωνο Discoveroom, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών καταλυμάτων (ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις) να διαχειρίζονται εύκολα κι από όπου βρίσκονται κάθε φορά, τις κρατήσεις δωματίων των πελατών τους.

Το Discoveroom είναι πανεύκολο στη χρήση. Ο χρήστης κατεβάζει στο κινητό του τηλέφωνο (iphone και Android) τη δωρεάν εφαρμογή, εγγράφεται δωρεάν στην υπηρεσία και μπορεί αμέσως να καταχωρήσει τα στοιχεία του προς ενοικίαση καταλύματός του.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για τους ιδιοκτήτες! Άμεσα όμως, θα προστεθεί και η υπηρεσία για κρατήσεις!

The post Discoveroom: Κλείσε δωμάτιο για τις διακοπές μ ένα app! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα