DIY: Καρδιές για τη γιορτή της μητέρας

17:01 6/5/2014 - Πηγή: iPop

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει (είναι την Κυριακή 11/5) και αν και έχεις μεγαλώσει λίγο, θέλεις να κάνεις κάποιο δώρο στη μητέρα σου. Καλά κάνεις, γιατί οι μανούλες, όσο χρονών και να φτάσουμε είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν ότι αποφάσεις και να πάρουμε!

Μην μπεις στη διαδικασία να σαρώσεις όλα τα μαγαζιά της περιοχής σου, για να βρεις ένα όμορφο αλλά τυποποιημένο δώρο. Αυτό από απολάμβανε, η μητέρα σου, από τότε που ήσουν μικρός και τις έφερνες ζωγραφιές, ήταν ότι έβαζες τη φαντασία σου να δουλέψει και προσπαθούσες να φτιάξεις κάτι!

Έτσι, και φέτος, βάλε τη φαντασία

σου και λίγο κόπο και φτιάξτην μία μεγάλη καρδιά η οποία θα στολίζει το σπίτι της και θα χαμογελάει όταν την κοιτάει!

Τι θα χρειαστείς:Ξύλινη επιφάνειαΜαύρο χρώμα για ξύλοΚαρφιάΚόκκινη χονδρή κλωστήΠως θα το φτιάξεις:Βάψε με το χρώμα την ξύλινη επιφάνεια και άστην να στεγνώσει καλά.Μ ένα μολύβι σχεδίασε την καρδιά σου και στη συνέχεια κάρφωσε στο περίγραμμα τα καρφιά αφήνοντας μικρές αποστάσεις ανάμεσά τους.
Ξεκίνα να περνάς ανάμεσα από τα καρφιά την κλωστή ώστε να βγει το σχέδιο που βλέπεις στη φωτογραφία!

Η καρδιά σου είναι έτοιμη! Γράψε και μία κάρτα με τις σκέψεις σου και χάρισε της την μαζί με όλη σου την αγάπη!

Tip!

Θα είναι πιο εύκολο αν σχεδιάσεις την καρδιά σ ένα χαρτί, αντί για το ξύλο. Στη συνέχεια βάλεις τα καρφιά πάνω στο χαρτί και στην πορεία απλά να το αφαιρέσεις.

Photos: katherinelizabethphotography.com

The post DIY: Καρδιές για τη γιορτή της μητέρας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα