«Crimes of the Future»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με ελληνική συμπαραγωγή

19:55 14/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο διάσημος Καναδός David Cronenberg συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία «Argonauts Productions» στην ταινία Crimes of the Future, η οποία μάλιστα είναι μια απ’ τις 4 ταινίες με ελληνική υπογραφή που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Καννών.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία του Καναδού στη μεγάλη οθόνη μετά από 8 χρόνια. Πρωταγωνιστής είναι ο Viggo Mortensen,

ο οποίος συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον David Cronenberg, ενώ δίπλα του θα δούμε τις πολύ ταλαντούχες Léa Seydoux και Kristen Stewart.

Τώρα, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser- trailer, το οποίο μας δίνει μια γεύση απ’ την horror ταινία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Ο Σαούλ Τένσερ είναι ένας δημοφιλής performance artist που έχει ενστερνιστεί το Σύνδρομο Επιταχυνόμενης Εξέλιξης, προσθέτοντας νέα και απροσδόκητα όργανα στο σώμα του. Μαζί με την σύντροφό του, Καπρίς, ο Τένσερ έχει μετατρέψει την αφαίρεση αυτών των οργάνων σε θέαμα για τους φανατικούς οπαδούς του, οι οποίοι θαυμάζουν την αφαίρεσή τους σε live παραστάσεις. Όταν η κυβέρνηση και μία περιθωριακή ομάδα φανερώσουν το ενδιαφέρον τους, ο Τένσερ θα αναγκαστεί να οργανώσει την πιο συγκλονιστική του παράσταση.

Ταινία Crimes of the Future: Κυκλοφόρησε το teaser-trailer

Οι ταινίες του Cronenberg, οι οποίες περιλαμβάνουν κλασικά έργα όπως τα «A History of Violence», «Dead Ringers» και «The Fly», είναι πάντα για γερά στομάχια. Και η νέα του ταινία φυσικά και τους μοιάζει σ’ αυτό!

«Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου: Στην Αθήνα η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας – Πότε και πώς μπορείς να πάρεις τα εισιτήριά σου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Crimes of the Future»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με ελληνική συμπαραγωγή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα