Chris Noth: Απολύθηκε ο ηθοποιός από το «The Equalizer» – Οι SJP, Cynthia Nixon και Kristin Davis ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και στέκονται δίπλα στα θύματα

13:30 21/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο Chris Noth, ο οποίος έχει προκαλέσει πανικό με τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει, απολύθηκε από το «The Equalizer» και δε θα γυρίσει ξανά κανένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς.

Η κίνηση, η οποία τίθεται σε ισχύ αμέσως, ήρθε λίγες μέρες αφότου οι κατηγορίες των δύο γυναικών εναντίον του ηθοποιού εμφανίστηκαν σε άρθρο στο The Hollywood Reporter.

Ο
Chris Noth απολύθηκε από την σειρά που πρωταγωνιστούσε

Ο Noth στην συγκεκριμένη σειρά υποδύεται τον William Bishop, πρώην μέλος της C.I.A., σκηνοθέτης και φίλος της Robyn McCall που υποδύεται η Queen Latifah και θα εμφανιστεί σε ένα επερχόμενο νέο επεισόδιο, καθώς και σε επαναλήψεις της σειράς.

Σε προηγούμενη δήλωσή του, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως οι κατηγορίες εναντίον του ήταν «κατηγορηματικά ψευδείς».

Στο άρθρο του Hollywood Reporter, μια γυναίκα αποκάλυψε ότι ο Noth τη βίασε το 2004, όταν ήταν 22 ετών, ενώ η δεύτερη γυναίκα είπε ότι δέχθηκε επίθεση από τον ηθοποιό το 2015, όταν ήταν 25 ετών, μετά από ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

«Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ήταν πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι σημαίνει πάντα όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν πέρασα», είπε ο ηθοποιός. «Οι συναντήσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά το ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City ξεκαθαρίζουν την θέση τους

Σε αντίστοιχες δηλώσεις που κοινοποιήθηκαν στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας, 20/12, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, που πρωταγωνίστησαν στο «Sex and the City» με τον Chris Noth, όπως και στο reboot, «And Just Like That», δηλώνουν «βαθιά λυπημένες» στο άκουσμα για τις κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού.

«Στηρίζουμε τις γυναίκες που ήρθαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες», είπαν οι τρεις γυναίκες. «Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο και τις επαινούμε γι’ αυτό».

pic.twitter.com/YNLgSY5JWv

Kristin Davis (@KristinDavis) December 21, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Chris Noth: Απολύθηκε ο ηθοποιός από το «The Equalizer» – Οι SJP, Cynthia Nixon και Kristin Davis ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και στέκονται δίπλα στα θύματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chris Noth, Απολύθηκε, The Equalizer –, SJP Cynthia Nixon, Kristin Davis,Chris Noth, apolythike, The Equalizer –, SJP Cynthia Nixon, Kristin Davis