Body Wrap: Ο εύκολος τρόπος για να χάσεις βάρος

19:33 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Η σωστή διατροφή, η προσοχή και η γυμναστική σε βοηθούν στο να χάσεις βάρος, όμως υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις μόνη σου, στο σπίτι σου για να επιταχύνεις τη διαδικασία και να δεις πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Του: ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΖΑΝΑ

Ίσως να σου φαίνεται περίεργο το οτι αν κάνεις το Body Wrap, αν τυλιχτείς δηλαδή με γάζες θα αδυνατίσεις, αλλά πρέπει να το πιστέψεις, αφού στην ουσία όλη η δουλειά γίνεται με τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα σου. Το marymary θα σου μάθει ποια είναι αυτά τα μαγικά υλικά και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Θα χρειαστείς2 φλιτζάνια άργιλο1/2 φλιτζάνι χαμομήλι σε σκόνη1 φλιτζάνι αλάτι θάλασσας1/2 φλιτζάνι σκόνη μαϊντανού18 ml αιθέρια έλαια1 φλιτζάνι σκόνη από φύκια2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1,8 λίτρα νερόΙατρικοί επίδεσμοι

Καλό θα ήταν όλη η διαδικασία να γίνει σε ένα δωμάτιο που και δεν θα φοβάσαι μη λερωθεί, αλλά και που θα μπορεί να παραμείνει ζεστό. Για αυτό το μπάνιο σου είναι η καλύτερη λύση!

Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίξε…

Διάβασε περισσότερα: Marymary.gr

The post Body Wrap: Ο εύκολος τρόπος για να χάσεις βάρος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα