Athens Auto Festival

18:31 10/5/2014 - Πηγή: iPop

Σου αρέσουν τα αυτοκίνητα; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να πας στο Athens Auto Festival, που γίνεται αυτές τις μέρες στο Ολυμπιακό στάδιο!

Το Athens Auto Festival,

σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις, είναι μία μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου μόνο για τέσσερις μέρες, όποτε φτιάξε το πρόγραμμα σου και τρέξε να το προλάβεις γιατί αν το χάσεις θα κλαις.

Τα αυτοκίνητα δεν είναι μόνο λατρεία των αντρών, για αυτό το λόγο, δεν απευθυνόμαστε μόνο σε εσένα, φίλε άντρα αναγνώστη. Οπότε, αγαπητή αναγνώστρια, που λατρεύεις τους 4 τροχούς και θες να βρίσκεσαι μέσα σε όλα, πρέπει να βρεις χρόνο για να δεις τα νέα σύγχρονα μοντέλα γνωστών εταιριών που άμα θες μπορείς να τους κάνεις και ένα test drive επιτόπου! Επιπλέον, θα έχεις την τιμή να δεις special εκδόσεις από κλασικά αλλά και σύγχρονα αγωνιστικά αλλά και επαγγελματικά πρακτικά οχήματα.

Το Festival θα έχει τις πόρτες του ανοιχτές για το κοινό από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 10 το πρωί με 9 το βράδυ. Η είσοδος είναι 4 ευρώ για το κοινό και 2 ευρώ για φοιτητές, μαθητές και ανέργους ενώ για να παρκάρεις δεν θα χρειαστείς ούτε ένα ευρώ αφού το parking είναι δωρεάν, προσοχή μόνο μην μπερδευτείς, η είσοδος είναι από την οδό Σ.Λούη.

The post Athens Auto Festival appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα