8 εντυπωσιακά και εύκολα χτενίσματα για τις γιορτές

15:25 1/12/2019 - Πηγή: iPop

Βρήκαμε 8 εντυπωσιακά και εύκολα χτενίσματα για τις γιορτές ή για τις βραδινές εξόδους που θέλεις και έχεις όρεξη να προσέξεις λίγο παραπάνω την εμφάνισή σου.

Οι περισσότερες όταν έρχεται η ώρα να φτιάξουμε τα μαλλιά μας επιμένουμε στις safe επιλογές και σε αυτές που μπορούμε να κάνουμε και μόνες μας χωρίς τη βοήθεια του κομμωτή.

Παρόλα αυτά, σε ορισμένες περιστάσεις, όπως στις γιορτές, αξίζει να πειραματιστούμε με τo hairstyle

μας και να δοκιμάσουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας και κάτι διαφορετικό.

Εμείς αντλήσαμε έμπνευση για τέτοια χτενίσματα από αγαπημένες celebrities και στα παρουσιάζουμε.

8 εντυπωσιακά και εύκολα χτενίσματα για τις γιορτέςBobby Pins

Broadimage/REX/Shutterstock

Το ιδανικό χτένισμα για όσες έχουν κοντό καρέ. Δοκίμασε να κάνεις ανάλαφρες μπούκλες και στη συνέχεια με μερικά τσιμπιδάκια να πιάσεις τα μαλλιά σου πίσω απ’ τα αυτιά.

Επιμελώς ατημέλητο top knot

Το χτένισμα για όλες τις ώρες κι αυτό που εάν το πετύχεις σωστά μπορείς να το υποστηρίξεις με οποιαδήποτε εμφάνιση είτε είναι πιο επίσημη είτε είναι casual.

Ανάλαφρες μπούκλες

Instagram/@theycallher.sel

Σαν κι αυτές της Selena Gomez που ειλικρινά δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Είναι η πιο εύκολη και safe επιλογή για όταν βιάζεσαι, αλλά θέλεις να φτάσεις αξιοπρεπώς όπου κι εάν έχεις να πας.

Χαμηλή αλογοουρά

Ακόμη ένα εύκολο χτένισμα που μπορείς να αναδείξεις με αξεσουάρ όπως είναι ένα scrunchie ή λαστιχάκια με πέρλες. Προτίμησε τη με ίσια μαλλιά ή με χωρίστρα στη μέση.

Πλεξούδα

Getty Images/Presley Ann/FilmMagic

Δεν χρειάζεται να κάνεις μια δύσκολη πλεξούδα, μπορείς απλά να παίξεις με την κλασική εκδοχή της. Πιάσε τα μαλλιά σου μια χαμηλή αλογοουρά και στη συνέχεια μετέτρεψε τη σε πλεξούδα. Βάλε μια ή δύο μαύρες κορδέλες στην αρχή και το τελείωμα της και είσαι έτοιμη.

Headband

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Kate Middleton που τα τελευταία δύο χρόνια έχει μετατραπεί στην απόλυτη τάση. Είναι ιδανικό για όταν βιάζεσαι και μπορείς να το φορέσεις είτε με τα μαλλιά κάτω είτε πιασμένα σε χαμηλό κότσο και αλογοουρά.

Half-Up, Half-Down

Photo: Instagram/@lucyhale

Μισά πάνω και μισά κάτω, είναι το χτένισμα που θα δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου και μια πιο ρομαντική αίσθηση. Διάλεξε ένα όμορφο hair clip κι εάν θέλεις κάνε μερικές ανάλαφρες μπούκλες.

Ίσια

Κι όταν όλα τ’ άλλα αποτύχουν, επέλεξε το χτένισμα που είναι πάντα η σωστή επιλογή. Ίσια μαλλιά χωρίς να φριζάρουν και έντονο μακιγιάζ είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Διάβασε ακόμη:

3 εύκολα χτενίσματα για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο!

Photo: Instagram/@lucyhale

Το άρθρο 8 εντυπωσιακά και εύκολα χτενίσματα για τις γιορτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα