7,85 δισ. ζητά ο Trump απ’ το Κογκρέσο για τους πληγέντες του Χάρβεϊ

09:27 2/9/2017 - Πηγή: iPop
Την εκταμίευση 7,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων ζητά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, από το Κογκρέσο, για την ανακούφιση των πληγέντων αλλά και την ανοικοδόμηση μετά τον φονικό τυφώνα Χάρβεϊ, ο οποίος άφησε πίσω του νεκρούς, δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένους και υλικές ζημιές δισεκατομμυρίων.

O Mick Mulvaney, επικεφαλής της διεύθυνσης προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής

των Αντιπροσώπων, Paul Ryan, σημείωσε ότι εάν δεν αυξηθεί το όριο του ομοσπονδιακού δανεισμού, το οποίο αναμένεται ότι θα έχει καλυφθεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν προσκόμματα όσον αφορά στην υποβολή αιτημάτων για την περαιτέρω χρηματοδότηση των προσπαθειών ανακούφισης των πληγέντων και της ανοικοδόμησης.

Ο Πρόεδρος Trump, όπως ανακοινώθηκε επίσημα απ’ τον Λευκό Οίκο, δεσμεύτηκε να κάνει δωρεά 1 εκατ. δολαρίων απ’ τα προσωπικά του κεφάλαια για την ανακούφιση των πληγέντων απ’ τον Χάρβεϊ.

Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες απ’ τον φονικό τυφώνα Χάρβεϊ στο Τέξας. Ανάμεσά τους, ο Leonardo Di Caprio, η Beyonce, η Jennifer Lopez και η Miley Cirus.

The post 7,85 δισ. ζητά ο Trump απ’ το Κογκρέσο για τους πληγέντες του Χάρβεϊ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα