7 tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου άμεσα!

18:21 21/11/2020 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές μπορεί να έχεις σκεφτεί ότι δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένη με τη ζωή σου. Σίγουρα έχεις σκεφτεί αμέτρητες φορές και άπειρα πράγματα που αν άλλαζαν θα σε έφερναν πιο κοντά στην ικανοποίηση που αποζητάς. Υπάρχουν κάποια tips που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου άμεσα χωρίς πολύ προσπάθεια ή κόπο!

Πως να βελτιώσεις τη ζωή σου άμεσα

Δε χρειάζεται κόπο παρά μόνο υπομονή και επιμονή. Το μυστικό κρύβεται στις μικρές συνήθειες που όμως απαιτούν δουλειά μέχρι να γίνουν συνήθειες. Μία καινούρια συνήθεια κατακτιέται

έπειτα από 20-30 μέρες επανάληψης.

Διάβασε ένα βιβλίο

Η πρότασή μου είναι να διαβάσεις ένα βιβλίο που θα σε φέρει λίγο πιο κοντά στους στόχους σου. Συνεπώς αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης. Το ιδανικό είναι να επιλέξεις εκείνο το οποίο εστιάζει σε ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τον περισσότερο καιρό. Έπειτα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διαβάζεις τουλάχιστον 15 λεπτά την ημέρα.

Αγάπα τον εαυτό σου

Δε μπορείς να εκφράσεις την αγάπη προς τους άλλους αν δε καταφέρεις να την εκφράσεις πρώτα για τον εαυτό σου. Φρόντισε πρώτα εσένα για να μπορείς να φροντίσεις μετά και τους άλλους. Κάνε κάθε μέρα κάτι που σε ευχαριστεί ακόμα κι αν σου φαίνεται μικρό. Για παράδειγμα άκου τον αγαπημένο σου δίσκο ή λύσε το σταυρόλεξο που τόσο αγαπάς. Μόνο κάνε κάτι!

FreepikΑσκήσου και βγες στον ήλιο

Η άθληση για 20′ την ημέρα έχει να σου προσφέρει πολλά. Αν το καλοσκεφτείς 20′ δεν είναι πολύ κι όμως είναι ικανό να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Προσπάθησε να βγαίνεις έστω για λίγο έξω στον ήλιο. Αν το κάνεις για ένα διάστημα θα δεις ότι θα σου γίνει συνήθεια και μάλιστα μία άκρως ευχάριστη αφού θα νιώθεις καλύτερα και θα θέλεις κι άλλο!

Κοιμήσου 6-8 ώρες

Προσπάθησε να μη θυσιάζεις τον ύπνο σου γιατί είναι αυτός που αναπληρώνει τα κενά στην ενέργειά σου. Για πολλούς έχει θεωρηθεί ακόμα και φάρμακο. Όταν κοιμάσαι ο εγκέφαλός και το σώμα σου έχουν το χρόνο τους να επιδιορθωθούν με τρόπους που όταν είσαι ξύπνια είναι αδύνατο. Προσπάθησε η ώρα που πηγαίνεις για ύπνο να είναι όσο γίνεται σταθερή και για 90 λεπτά πριν ξαπλώσεις να απέχεις από οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή.

Κάνε κάτι που αγαπάς

Ξεκίνα εκείνο το χόμπι που πάντα ήθελες, διάβασε εκείνο το λογοτεχνικό βιβλίο που ποτέ δε βρήκες τον χρόνο να το ξεκινήσεις. Ειδικά την εποχή που ζούμε υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες στο να βρεις αυτό που σου αρέσει και να το ξεκινήσεις! Αυτό είναι κάτι που όσο κι αν δεν έχεις χρόνο ή θα πιέζεσαι θα σε ξεκουράζει και θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

istockΑφιέρωσε χρόνο στο στόχο σου

Είναι σίγουρο ότι έχεις κάποιο στόχο. Σε οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα κι αν τον έχεις κατατάξει χρειάζονται μικρά βήματα που να σε φέρνουν κάθε μέρα και πιο κοντά του. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να αφιερώνεις τουλάχιστον μία ώρα τη μέρα στην επίτευξή του.

Να γελάς!

Τελευταίο tip και καλύτερο… Να γελάς! Ακόμα και με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα βρες χρόνο να γελάσεις. Δες τον αγαπημένο σου stand-up comedian σε κάποιο video και άφησε τα αστεία του να σε παρασύρουν. Το γέλιο είναι η μουσική της ψυχής όπως έχει πει και ο αγαπημένος Γιάννης Ρίτσος και έχει απόλυτο δίκιο!

Αν θες να βελτιώσεις τη ζωή σου άμεσα αυτά είναι τα tips που θα σε βοηθήσουν και τώρα που τα γνωρίζεις δεν υπάρχει δικαιολογία πια για να μην το κάνεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 7 tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου άμεσα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα