4 συμβουλές για να διώξεις το καθημερινό άγχος

20:01 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Με το που ξυπνάς αρχίζεις να τρέχεις σαν τρελός-η! Φυσικά, το καθημερινό άγχος όχι μόνο υπάρχει αλλά χαρακτηρίζει τη ζωή σου! Θα πρέπει, λοιπόν, να σου πούμε πώς αν δε θες να τρελαθείς θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο ζωής! Θα πρέπει να πάρεις βαθιά ανάσα και φυσικά να κάνεις μια νέα αρχή όχι από αύριο αλλά, από τώρα!

Πώς θα διώξεις το καθημερινό άγχος;Μίλα με τον εαυτό σου και ρώτησε τον τι έχει ανάγκη! Πολλές φορές ξεχνάς τα δικά σου «θέλω» και κάνεις τα πάντα για
τους άλλους! Έτσι, αφήνεις εσένα στο περιθώριο και ζεις για άλλους.Δες τον ύπνο και γενικότερα τον ελεύθερο χρόνο σαν ιεροτελεστία. Με το που γυρνάς σπίτι ναι φόρα πυτζάμες αλλά διάλεξε τις καλές σου! Αυτές που είναι χρωματιστές, άνετες και σου φέρνουν στο μυαλό ωραίες αναμνήσεις! Αν τρως μόνος-η στρώσε τραπέζι, βάλε ένα ποτήρι κρασί και περιποιήσου το τραπέζι λες και έχεις καλέσει το σημαντικότερο άνθρωπο να σου κάνει συντροφιά.Μη φοράς γυαλιά ηλίου με το που βγεις από το σπίτι! Άσε τα μάτια σου να απορροφήσουν για λίγα λεπτά τις ακτίνες του ήλιου για να ξυπνήσεις!Όταν αγχώνεσαι κάτσε οκλαδόν! Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη στάση χρησιμοποιείται στη γιόγκα! Θα μπορέσεις έτσι να ηρεμήσεις ενώ παράλληλα θα παίρνεις βαθιές ανάσες από τη μύτη σου.

The post 4 συμβουλές για να διώξεις το καθημερινό άγχος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα