4 απλά βήματα για να μεταμορφώσεις την ταράτσα σου αυτό το καλοκαίρι

13:32 14/7/2021 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι στην πόλη ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι αναγκαίο. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί τρόποι για να κάνεις την διαμονή σου στο σπίτι σου πιο ευχάριστη τους καλοκαιρινούς μήνες και να δώσεις μια νότα νησιού στο μπαλκόνι ή την ταράτσα σου. Εμείς σου δείχνουμε πώς να μετατρέψεις την ταράτσα σου σε κήπο με τέσσερα απλά βήματα για να κάνεις την ζωή στην πόλη πιο ευχάριστη.

7+1 ιδέες για να πάρεις έμπνευση για το μπαλκόνι των ονείρων σου!

Πώς να μετατρέψεις την ταράτσα
σου σε κήπο

Επένδυσε στο πράσινο

Η ταράτσα είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσουν φυτά τα οποία χρειάζονται πολύ φως. Μπορείς να προσθέσεις κάποιες γλάστρες με λουλούδια και θάμνους ή κρεμαστά καλάθια που θα κάνουν την ταράτσα σου να θυμίζει κήπο. Επίσης, μια καλή ιδέα θα ήταν να επενδύσεις σε έναν χλοοτάπητα ο οποίος θα ενισχύσει την πράσινη ατμόσφαιρα του χώρου.

Δημιούργησε σκιά

Κάθε ταράτσα όσο ψηλά ή χαμηλά και αν είναι έρχεται σε άμεση επαφή με τον ήλιο. Γι’ αυτό είναι αναγκαίο να δημιουργήσεις σκιά η οποία θα κρατάει μακριά την ζέστη τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Ένα κιόσκι ή μεγάλες ομπρέλες είναι ιδανική λύση ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τα διακοσμητικά στοιχεία του χώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ahk.homeArisHartonoKayu (@ahk.myhome)

Κάνε την ταράτσα σου μπάρμπεκιου

Η ταράτσα είναι ο ιδανικός χώρος για να δημιουργήσεις ένα μπάρμπεκιου εάν δεν διαθέτετε αυλή. Μια ψησταριά, ένα μεγάλο τραπέζι και λίγα σκεύη μαγειρικής είναι αρκετά για να διοργανώνεις πάρτι με φίλους και βραδινά δείπνα.

Δημιούργησε ατμόσφαιρα

Το πιο σημαντικό βήμα για να μετατρέψεις την ταράτσα σας σε έναν μικρό παράδεισο είναι η ατμόσφαιρα που θα της προσδώσεις. Ένα σαλονάκι μπαμπού, τραπεζάκια από παλέτες, χαλιά εξωτερικού χώρου, φαναράκια και μερικά κεριά είναι κάποιες μόνο από τις ιδέες που θα κάνουν την ταράτσα σου το νέο αγαπημένο σας μέρος του σπιτιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omid Scheybani (@omidscheybani)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 απλά βήματα για να μεταμορφώσεις την ταράτσα σου αυτό το καλοκαίρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα