3 λόγοι να έχεις συγκάτοικο

15:01 9/9/2014 - Πηγή: iPop

Το να μένεις μόνος είναι ωραίο και έχει πολλά υπέρ, αλλά υπάρχουν και αρκετοί λόγοι να έχεις συγκάτοικο. Εξ’άλλου λειτουργούμε καλύτερα όταν έχουμε κάποιον να μοιραστούμε τη ζωή μας.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι η σχέση σου το άτομο με το οποίο θα συγκατοικήσεις. Μπορεί να βρεις ακόμα και κάποιον άγνωστο, αφού βέβαια αποφασίσεις και κρίνεις πως είναι κατάλληλο άτομο, για να μείνεις μαζί του. Αυτό ανοίγει νέες πόρτες στη προσωπική και κοινωνική σου ζωή και πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Εμείς καταγράφουμε μερικούς από τους πιο σημαντικούς λόγους για να έχεις

συγκάτοικο.

Δεν θα νιώθεις μοναξιά

Όταν γυρνάς σπίτι μετά τη δουλειά ή τη σχολή και βρίσκεις άδεια δωμάτια, τότε είναι φυσικό και επόμενο η ψυχολογία σου να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει μόνος του για πολύ καιρό. Μετά από λίγο αρχίζει η κατάθλιψη και η μελαγχολία. Ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο να κοινωνικοποιηθείς.

Λιγότερα έξοδα

Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, που λένε και οι Onirama. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα όλα τα έξοδα του σπιτιού να μειωθούν κατά 50%. Θα σε βοηθήσει να αποταμιεύσεις χρήματα για κάτι που ήθελες να κάνεις, αλλά οι οικονομική σου κατάσταση δεν σε άφηνε. Οπότε γιατί να βλέπεις το λογαριασμό του ρεύματος και να τρέχεις από πανικό; Τουλάχιστον, αν δεν έχεις λεφτά ούτε εσύ αλλά ούτε και ο συγκάτοικός σου, τότε θα έχεις κάποιον για να τρέξετε παρέα.

Βοήθεια και στήριξη

Πάντα θα χρειάζεσαι έναν άνθρωπο για να μοιραστείς τη χαρά και τον πόνο σου. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και υγιεινό, να κρατάς μέσα σου όσα πρέπει να εξωτερικεύσεις. Η καλύτερη λύση είναι να μιλάς και να σε συμβουλεύουν. Κάτι που ένας καλός συγκάτοικος θα μπορέσει να κάνει με μεγάλη ευκολία.

The post 3 λόγοι να έχεις συγκάτοικο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα