3 Instagram accounts για το interior design που θέλεις να κάνεις follow… χθες! (Photos)

20:15 19/2/2022 - Πηγή: iPop

Όταν αγαπάς την εσωτερική διακόσμηση, αυτή γίνεται τρόπος ζωής. Εκπομπές ανακαίνισης σπιτιού παίζουν συνέχεια στην τηλεόρασή σου, το e-mail σου είναι γεμάτο με newsletters με ιδέες διακόσμησης και έχεις τουλάχιστον επτά διαφορετικούς πίνακες στο Pinterest αφιερωμένους στο σαλόνι που έχεις ονειρευτεί. Αν θέλεις, όμως, λίγη ακόμα δωρεάν έμπνευση, κάνε follow αυτά τα 3 Instagram accounts για το interior design!

Μπορεί το #interiordesign να είναι το αγαπημένο σου hashtag, αλλά μερικές φορές θέλεις απλά

να εμφανίζονται στο feed σου αναρτήσεις από ανθρώπους που είναι expert στο είδος τους και αποτελούν πηγές αστείρευτης έμπνευσης.

Τσέκαρε, λοιπόν, αυτούς τους λογαριασμούς για να είσαι ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης, να “κλέψεις” μυστικά για ένα όμορφο και τακτοποιημένο σπίτι, αλλά και να εξοικειωθείς με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και ειδών design.

Το καθένα απ’ αυτά τα accounts έχει το δικό του μοναδικό στυλ, αλλά όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όμορφη αισθητική.

5 Instagram accounts με ιδέες για την διασκόσμηση του σπιτιού που πρέπει να κάνεις follow

Τα Instagram accounts για το interior design που πρέπει να κάνεις follow

Sarah Sherman Samuel (@sarahshermansamuel)

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Sherman Samuel (@sarahshermansamuel)

Η διακοσμήτρια με έδρα το Λος Άντζελες κάνει αναρτήσεις στο Instagram που αναδεικνύουν χώρους (μαζί με στιγμές της προσωπικής της ζωής) και έχει κερδίσει περισσότερους από 380 χιλιάδες followers χάρη στο καθαρό, κομψό στυλ της.

Χρησιμοποιεί κυρίως λευκούς και κρεμώδεις τόνους, οι οποίοι έρχονται σε αντίθεση με το ξύλο και απρόσμενες αποχρώσεις βασικών χρωμάτων.

Studio McGee (@studiomcgee)

View this post on Instagram

A post shared by Studio McGee (@studiomcgee)

Με πάνω από 3 εκατομμύρια followers, το ζευγάρι των designers δίνει καθημερινή έμπνευση μέσα από το Instagram του. Ξεκίνησαν το Studio McGee το 2014 και από τότε έχει εκτοξευθεί η δημοτικότητά τους.

Το Instagram τους είναι γεμάτο συμμετρία, μοντέρνα έπιπλα και μερικές από τις πιο συναρπαστικές κουζίνες που έχεις δει ποτέ — και αν σου αρέσει ο συνδυασμός λευκού, μαύρου, navy και καφέ, αυτό είναι το account που πρέπει να ακολουθήσεις!

Dabito (@dabito)

View this post on Instagram

A post shared by DABITO (@dabito)

Ο Dabito είναι ο ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της Old Brand New, η οποία ειδικεύεται στην τέχνη, το design και το branding. Προσεγγίζει τα σχέδιά του από μια έξυπνη οπτική γωνία, αλλά είναι περισσότερο γνωστός για τις τολμηρές, απροσδόκητες παλέτες χρωμάτων του, οι οποίες εμπνέονται τακτικά από τις εξορμήσεις του σ’ όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το Instagram προφίλ, θα βρεις άνετους χώρους, ενδιαφέροντα φωτιστικά και μια αισθητική με γνώμονα τη φύση. Θα βρεις επίσης τόνους ζωηρών αποχρώσεων για να φωτίσεις το feed σου.

Ελπίζουμε να βρήκες κι εσύ την έμπνευση που έψαχνες!

Θέλεις να αλλάξεις την κουζίνα σου; Αυτές είναι οι τάσεις στην διακόσμηση που θα κάνουν χαμό το 2022!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 3 Instagram accounts για το interior design που θέλεις να κάνεις follow… χθες! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
3 Instagram,Photos