Ζήτησε σύμπραξη ο Π. Λαφαζάνης απ’ την Τρίπολη

21:47 9/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Γενικό κάλεσμα για συμπόρευση-σύμπραξη, όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας, απηύθυνε απ’ την Τρίπολη, ο γενικός γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της «Λαικής Ενότητας», κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μιλώντας, σήμερα το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και στο πλαίσιο περιοδείας του στην Αρκαδία, ο κ. Λαφαζάνης, δήλωσε:

» Η ΛΑΕ έχει ρεαλιστικό, ριζοσπαστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα. Θέλουμε

ένα μεγάλο μέτωπο για να έρθουν οι ανατροπές. Καλώ απ΄ εδώ, γενικό προσκλητήριο συμπαράταξης και σύμπραξης όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων, ώστε η χώρα να ξεφύγει απ’ τη θηλιά που έχει στο λαιμό της. Πρέπει να απελευθερωθούμε απ΄ την υποδούλωση. Χρειαζόμαστε μία άλλη δημοκρατία».

Και συνέχισε: » Η χώρα χρειάζεται έναν νέο σοσιαλισμό, σ΄ ένα περιβάλλον εκτός ευρωζώνης. Εμείς ως ΛΑΕ δεν κάνουμε ιδεολογικές ασκήσεις. Η χώρα κινδυνεύει με κοινωνικό και εθνικό αφανισμό και για το λόγο αυτό, απευθύνω γενικό κάλεσμα σ’ όλες αυτές τις δυνάμεις. Αυτό προέχει τώρα».

Ο γραμματέας της ΛΑΕ αναφέρθηκε και στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και γνωστοποίησε, ότι θα συνεχίσει η ΛΑΕ να το στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της.

Είπε χαρακτηριστικά για αυτό το θέμα: » Θα συνεχίσουμε τη μάχη. Έχουμε νίκες.»

Για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, ο κ. Λαφαζάνης, υποστήριξε ότι » δεν υπάρχει success story και ότι το 2018 θα εφαρμοστούν ψηφισμένα σκληρά μέτρα».

Τέλος, υπεραμύνθηκε του δημόσιου χαρακτήρα όλης της ΔΕΗ και μίλησε για «εθνικό έγκλημα» όσον αφορά την πώληση λιγνιτικών μονάδων και πιθανού πακέτου αξιόπιστων πελατών αυτής.

* Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι τέως βουλευτές, Θανάσης Πετράκος (φωτό), Κώστας Ζαχαριάς (φωτό).

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα