Ζάκυνθος: Θερμή υποδοχή σε Κοντονή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

17:34 14/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ιδιαίτερα συγκινημένος, δήλωσε στα τοπικά ΜΜE, καταφθάνοντας στο νησί το απόγευμα της Παρασκευής, ο τοπικός βουλευτής και υπουργός δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Ήταν η πρώτη εμφάνιση του κ. Κοντονή στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά την ανάληψη των νέων κυβερνητικών καθηκόντων του, με φίλους και ψηφοφόρους να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή. Ο ίδιος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για τη μεγάλη τιμή που έκανε στο πρόσωπο του, ο πρωθυπουργός, που, όμως, δεν θα υπήρχε, εάν δεν είχε προηγηθεί

η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Ζακυνθινοί, οι οποίοι τον εξέλεξαν τρεις διαδοχικές φορές βουλευτή του νησιού, κάτι – που όπως είπε- δεν θα ξεχάσει όσο ζει. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, η τιμή ανήκει στους συμπολίτες του καθώς και ότι θα κάνει το καλύτερο για τον τόπο από τη νέα του θέση.

Στη συνέχεια, όμως, όπως ανέφερε, η χαρούμενη αυτή στιγμή, δυστυχώς, συνδυάζεται με την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ζάκυνθος σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, επαναλαμβάνοντας όσα είχε αποκλειστικά δηλώσει αμέσως μετά τον ανασχηματισμό και από τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, στην ΕΡΤ Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, μίλησε για ανεύθυνες δημοτικές αρχές, που, επί 15 σχεδόν χρόνια, καταταλαιπωρούν το νησί, μην ακούγοντας τις σοβαρές προτάσεις των κομμάτων της αριστεράς για τη λύση του προβλήματος. Πρόσθεσε, πως, ούτε και τώρα εισακούστηκαν, οι εποικοδομητικές προτάσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για την ενδιάμεση λύση στο θέμα των απορριμμάτων, καθιστώντας, όπως είπε, υπεύθυνους έναντι των Ζακυνθινών, όλους όσοι διαχειρίζονται το θέμα αυτό και δεν βρίσκουν μια διέξοδο, επιβαρύνοντας το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Τέλος, με χαρακτηριστικό τρόπο επεσήμανε ότι, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους αυτούς, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα τον ακούσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα