Ζάκυνθος: Σουηδοί Δημοσιογράφοι

14:28 26/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Τις προσπάθειες για την διεθνή προβολή του νησιού συνεχίζει ο Δήμος Ζακύνθου και το Τμήμα Τουρισμού. Για το λόγο αυτό, βρίσκονται στη Ζάκυνθο, δύο δημοσιογράφοι από τη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα οι κυρίες Cecilia Peuranen και Helen Lundgren, οι οποίες θα αρθρογραφήσουν για τις ομορφιές του νησιού στη μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας τους που είναι η «EXPRESSEN»», αναφέρει η Δημοτική Αρχή.

«Στόχος τους είναι να προβάλλουν τις εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορεί ένας επισκέπτης να αναπτύξει στο νησί μας, ενώ η έλευσή τους στη Ζάκυνθο έλαβε χώρα σε συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ

Σκανδιναβίας και του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου. Θα μείνουν στο νησί μας για μία εβδομάδα και ο Δήμος τους παρέχει διευκολύνσεις, όπως είναι η ξενάγηση, η ποδηλασία και η πεζοπορία, δράσεις στις οποίες τους βοηθούν μέλη της Επιτροπής Τουρισμού», προσθέτει.

Μάλιστα, Ο Δήμαρχος κ.Παύλος Κολοκοτσάς, τους υποδέχθηκε στο γραφείο του και αφού τους καλωσόρισε, ανέφερε πως «η Ζάκυνθος είναι το νησί του πολιτισμού και της ποίησης με απέραντη φυσική ομορφιά και φιλόξενους ανθρώπους».

Συμπλήρωσε, τέλος, πως «καταβάλλεται προσπάθεια για να αναδειχθούν οι περιπατητικές διαδρομές στη Ζάκυνθο. Ήδη αυτές έχουν καταγραφεί και απομένει η πιστοποίηση και η σήμανσή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα