Στα «σκαριά» το «Φεστιβάλ Ζακύνθου 2016»

15:16 17/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Απαραίτητη κρίνεται η συμμετοχή των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων, όπως αποφασίστηκε στη συζήτηση για το σχεδιασμό του πλάνου των εκδηλώσεων για το νέο θεσμό «Φεστιβάλ Ζακύνθου 2016».

Τη σχετική ενημέρωση κάνει η επιτροπή πολιτισμού του Δήμου Ζακύνθου η οποία συνεδρίασε στις 15 Ιουνίου, παρουσία των τοπικών πολιτιστικών φορέων με θέμα το νέο αυτό θεσμό.
Για το λόγο αυτό, καλούνται από την εν λόγω

επιτροπή, οι εκπρόσωποι όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους για το «Φεστιβάλ Ζακύνθου 2016», στο γραφείο πολιτισμού ή στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 22 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 στο πνευματικό κέντρο.
Όπως επισημαίνει ο Δήμος Ζακύνθου, το Φεστιβάλ αυτό, θα αποτελείται από πολλές θεματικές ενότητες όπως μουσική, θέατρο, χορό, φωτογραφία, ζωγραφική, γαστρονομία, παράδοση, δράσεις για τα παιδιά κ.α. Σύμφωνα με το Δήμο, «η παρουσία και οι προτάσεις όλων θα συμβάλλουν τα δέοντα στη διαμόρφωση των πολιτιστικών δράσεων, με κοινό σκοπό τη διοργάνωση του «Φεστιβάλ Ζακύνθου» που έχει σαν στόχο να αναδείξει και να προβάλει τον τοπικό πολιτισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα