Ζάκυνθος: ΠΑΣΟΚ κατά δήμου για την κατάργηση των ληξιαρχείων

14:31 20/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ετσιθελική, αιφνιδιαστική και απερίσκεπτη», χαρακτηρίζει την κατάργηση από το δήμο Ζακύνθου, των ληξιαρχείων στις δημοτικές ενότητες Αλυκών, Αρκαδίων, Αρτεμισίων, Ελατίων και Λαγανά, η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, επισημαίνει, πως, «το ΠΑΣΟΚ σχεδίασε και υλοποίησε την αποκέντρωση των υπηρεσιών του κράτους και της αυτοδιοίκησης και προσηλώθηκε αταλάντευτα το στόχο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του πολίτη με θεσμούς

όπως τα Κ.Ε.Π». Όπως εξηγεί η ΝΕ Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ, «για αυτό το λόγο καταδικάζει απερίφραστα την χωρίς διάλογο με την κοινωνία και τους εργαζομένους κατάργηση των ληξιαρχείων, η οποία έχει ως συνέπεια ο κάτοικος λ.χ. του Κοριθίου ή του Κερίου να χρειάζεται να διανύει απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων για την πόλη του νησιού, προκειμένου να πάρει απλώς ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης». Τέλος, αναφέρει χαρακτηριστικά, πως, «δυστυχώς, ο δήμαρχος Ζακύνθου και υπουργός Εσωτερικών για μία ακόμα φορά απέδειξαν πόσο ‘’δημοκράτες’’ και πόσο ‘’κοντά’’ στους πολίτες και τα προβλήματά τους βρίσκονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα