Ζάκυνθος: Ενημέρωση για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

16:48 20/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 10 π.μ. στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου από εκπροσώπους της γενικής διεύθυνσης έρευνας και παραγωγής Υ/Α-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. και εκπροσώπους συναρμόδιων υπουργείων, με θέμα την ενημέρωση στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ».

Επίσης,

όπως αναφέρει η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων πρόκειται να γνωμοδοτήσει, κατόπιν σχετικής συζήτησης, αναφορικά με την «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έρευνα και εγκατάσταση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο Πέλαγος».

Με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων των Ιονίων Νησιών, αλλά και για να εκφράσουν τη θέση τους οι τοπικές κοινωνίες, αναφορικά με την συγκεκριμένη ΣΜΠΕ, η ΠΕ Κεφαλονιάς, την Δευτέρα 24 Απριλίου στις 18:30 μ.μ. στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων-Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, (αίθουσα Ευαγγελάτου), πραγματοποιεί εκδήλωση-συζήτηση στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Περιβάλλοντος-Ενέργειας, επίσης του ΕΛΚΕΘΕ καθώς και της εταιρείας ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα